Stafondersteuner (aankomend beleidsmedewerker)
Laboratorium Pathologie Oost Nederland

Wat ga je doen?

In eerste instantie voer je algemeen ondersteunende werkzaamheden en secretariële taken uit voor het Stafbestuur en de Raad van Bestuur en bied je ondersteuning aan de calamiteitencommissie van LabPON. Je draagt m.n. zorg voor de voorbereiding en vastlegging van staf-overleggen, je beheert de agenda’s voor de leden van het Stafbestuur en plant zelfstandig afspraken in hun agenda’s .

Daarnaast krijg je mogelijkheid mede vorm te geven aan een nieuwe functie. Te weten die van Beleidsmedewerker. In die rol krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen en word je projectleider van projecten binnen de organisatie en draag je zorg voor procesbewaking en verslaglegging in deze. Daarnaast bereid je, o.b.v. besprekingen en vergaderingen, beleidsstukken voor al dan niet in afstemming met het management en bied je ondersteuning bij cyclische processen binnen de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over uitstekende schrijf- en typevaardigheid en hebt kennis van Windows, Word en Excel;
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau in een richting passend bij de werkomgeving of -inhoud.
  • Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring als het gaat om projectmanagement en het schrijven van beleidsstukken ;
  • Je bent in staat snel relevante informatie te verzamelen en om te zetten naar samenhangende documenten;
  • Je bent communicatief vaardig, prettig in de omgang en de termen zelfstandigheid en pro-activiteit zijn je op het lijf geschreven;
  • Kennis van en ervaring in de medische wereld en een procesgerichte omgeving is een pré;
  • Tenslotte ben je waar nodig flexibel inzetbaar gedurende de werkweek o.b.v. de afgesproken uren.

NB: Indien je  geïnteresseerd bent in deze (duizendpoot)  functie  en (nog) niet volledig voldoet aan de functie-eisen, beschrijf  dan duidelijk in je brief op welke specifieke gebieden je verder wilt/kunt ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden?

Je gaat aan de slag in een organisatie die in beweging is en volop uitdagingen biedt. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, de functie wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Wat moet je weten over LabPON?

LabPON staat voor Laboratorium Pathologie Oost-Nederland. Wij zijn gevestigd in Hengelo (Ov) en voeren pathologie onderzoek uit voor de ziekenhuizen en huisartsenpraktijken in de regio’s Twente, Achterhoek-Oost en Hardenberg. Het laboratorium maakt gebruik van ‘state of the art’ technieken en apparatuur. LabPON is organisatorisch verdeeld in de afdelingen Histologie, Cytologie, Moleculaire pathologie , Medische administratie en medische staf. Bij LabPON in het geheel  werken in totaal 18 pathologen, een KMBP’er en circa 85 analisten en medisch- administratief medewerkers. LabPON werkt op facilitair gebied samen met het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek, welke in hetzelfde pand is gevestigd.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met drs. R.E.P.  Hamoen, Directeur/bestuurder, telefoon (088) 5374500.

Ben je enthousiast geworden?

Mail je sollicitatie uiterlijk 27 oktober 2020 naar de heer J. Abbink, senior HR-adviseur via j.abbink@labpon.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 november 2020 in de middag.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Laboratorium Pathologie Oost Nederland
Locatie Laboratorium Pathologie Oost Nederland in Hengelo
Postcode 7555BB
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) Administratief medewerker
Beleidsmedewerker
Managementassistent
Publicatiedatum 14-10-2020
Reageer voor 27-10-2020
Ingangsdatum 14-10-2020
Nummer 55391
Doorsturen Bekijk PDF

Laboratorium Pathologie Oost Nederland

LabPON staat voor Laboratorium Pathologie Oost Nederland, wij zijn gevestigd in Hengelo(Ov) en voeren pathologisch onderzoek uit voor de ziekenhuizen en huisartsenpraktijken in de regio's Twente en Achterhoek-Oost. Het laboratorium maakt gebruik van state of the art technieken en apparatuur. LabPON is organisatorisch verdeeld in de afdelingen Histologie, Cytologie, Moleculaire pathologie en Medische administratie. Hier werken in totaal circa 17 pathologen en 90 analisten en medisch- administratief medewerkers. LabPON werkt op facilitair gebied samen met het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek, dat in hetzelfde pand is gevestigd.

Meer over Laboratorium Pathologie Oost Nederland