Stage - Arbeidsmarktcommunicatie
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Ben jij een enthousiaste communicatie student en durf je je vast te bijten in de online communicatie en employer branding? Dan hebben wij een prachtige meewerkstage voor je beschikbaar! Wij zijn hard aan het bouwen aan het verstevigen van onze merkpositie en hebben ruimte om jou iets te leren. Ontmoeten we elkaar snel?

Wie zoeken wij?
Als stagiair(e) arbeidsmarktcommunicatie werk je samen met team Werving & Selectie en de adviseur arbeidsmarktcommunicatie, onderdeel van P&O. De nadruk van de stage ligt écht op communicatiewerkzaamheden, want je zal samenwerken met de adviseur arbeidsmarktcommunicatie. Dit onderdeel van P&O houdt zich bezig met de positionering van ZONL als (stage)werkgever en het verleiden van (latent) werkzoekenden. Doorlopend zorgen we dat onze collega's, via onze socials, in de spotlight staan. We bouwen aan deze kanalen en aan het verkrijgen van het juiste publiek. Communicatie zien wij dan ook als tweerichtingsverkeer…we zenden, we luisteren en gaan het gesprek aan. Jij kunt hier een mooie rol in spelen.

Tijdens jouw stage zal je je bezighouden met een drietal belangrijke onderwerpen:
  • External branding: het helpen vullen van onze nieuwe werkenbij-website met content, blogs en interviews. Daarbij zal je meewerken aan het employer branding traject wat vanaf Q1 gaat lopen en waarin de organisatie haar werkgevers DNA gaat bepalen en om gaat zetten in een creatief arbeidsmarktconcept;
  • De uitbreiding van het aantal stagiaires bij onze Ondersteunende Diensten: als stagiair arbeidsmarktcommunicatie zal je, samen met het team Stage Bij, actief een bijdrage leveren aan de positionering van ZONL als stagewerkgever. Jij onderzoekt potentiële wervingskanalen en adviseert vanuit communicatie oogpunt over deze halfjaarlijks terugkerende werving;
  • Meewerken in werkzaamheden passend bij arbeidsmarktcommunicatie: als stagiair arbeidsmarktcommunicatie zal je content verzamelen die zich leent voor onze kanalen en doelgroepen. Je onderhoudt onze socials (berichten schrijven, reacties managen, etc.), ondersteund in het schrijven van vacatureteksten voor Team Werving & Selectie en helpt eventueel in de vakantiekrachtenwerving.
In jouw stage arbeidsmarktcommunicatie is er ruimte voor een schoolopdracht, naast het meewerken op de afdeling.

De werkomgeving
Als stagiair arbeidsmarktcommunicatie wordt je onderdeel van het team P&O. Team P&O bestaat uit 'P&O Advies', 'Vitaliteit en Gezondheid', de personeelsadministratie en team Werving & Selectie. Daarbij werken er enkele specialisten o.a. op het gebied van strategische personeelsplanning, coaching en arbeidsmarktcommunicatie. Het team bestaat uit 17 collega's in diverse functies en wordt aangestuurd door de teammanager P&O.

Wat vragen wij?
Natuurlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste student die momenteel een Hbo of WO opleiding volgt richting communicatie. Daarbij:
  • Heb je interesse in arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentmarketing en heb je ambities om je in die richting te ontwikkelen. Ook heb je affiniteit met employer branding en vind je het leuk om na te denken over hoe we ons als (stage)werkgever kunnen presenteren;
  • Vind je het leuk om zowel mee te werken aan bestaande projecten en regulier werk, als ook om iets nieuws op te zetten en zelfstandig aan de slag te gaan;
  • Toon je initiatief, ben je zelfstandig, stressbestendig, praktisch ingesteld en leergiering. Eveneens beschik je over goede mondelingen, schriftelijke en sociale communicatie vaardigheden. De Nederlandse taal beheers je uitstekend;
  • Ben je een goede netwerker en in staat om relaties op te bouwen en te onderhouden. Daarbij vind je het leuk om je eigen opvolger te gaan werven.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende stage, waarin geen dag hetzelfde is. Stage lopen bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • De stagevergoeding bedraagt € 450,- bruto per maand op basis van 4 stagedagen per week (cao VVT);
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en veel van onze locaties met het OV, zijn er voor medewerkers en stagiaires voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Je zal onderdeel uitmaken van een groep van drie stagiaires die rondlopen bij P&O en KBO (kwaliteit, beleid & ontwikkeling).
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Rutger Bolwijn (Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie) via [email protected] of 06 51 68 98 13.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-11-2022
Reageer voor 08-12-2022
Nummer 115539

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land