Stage bij Zorggroep Achterhoek
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Zit jij in het tweede- derde- of vierde jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een stage waar je niet alleen ervaring opdoet maar ook gelijk onderdeel bent van het team? Dan ben je bij Zorggroep Achterhoek aan het juiste adres.

Wij zien onszelf als kweekvijver voor aankomende talentvolle zorgmedewerkers. Menig stagiair is bij ons ‘blijven plakken’ en uitgegroeid tot succesvol zorgprofessional waarvan sommigen inmiddels ook leiding geven aan verschillende teams binnen ons bedrijf.

Er is dus veel groei potentieel voor jou om je ambities waar te maken. Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Alicia. Begonnen als stagiair en inmiddels uitgegroeid tot succesvol zorgmedewerker bij De Elzen, een 24/7 woonlocatie voor licht verstandelijk beperkte cliënten in Brummen.

Functie eisen

Waar moet je aan voldoen? 

Om bij ons aan de slag te gaan als stagiair moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Je volgt momenteel een MBO/HBO opleiding Social Work of een soortgelijke zorgopleiding;
  • Je hebt affiniteit met de zorg;
  • Je bent in staat om een VOG aan te leveren.

Inschaling

Zie je op dit moment geen (passende) stage vacature? Dan zien we nog steeds graag je sollicitatie tegemoet. Het kan zo maar zijn dat we een klik hebben en we je binnenkort bij het team verwelkomen.

Bijzonderheden

Bekijk hier onze afdelingen en lees hier meer over wat wij bieden aan onze medewerkers.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-03-2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 58601
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.