Stageplek MBO4 en HBO, vanaf februari 2022
Trajectum

Functieomschrijving

Waar ga je stagelopen?

Wij bieden jou de kans om stage te lopen op een van onze locaties waarbij je kennis kunt maken met de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking met onbegrepen, risicovol gedrag. Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Binnen Trajectum is de zorg onderverdeeld in:

Afhankelijk van jouw opleidingsrichting en wensen kijken we waar jij goed tot je recht komt. Een stage is mogelijk bij de diverse sectoren. Daarnaast is een stage ook mogelijk bij Werk & Activiteiten.

Wat ga je doen?

Als stagiair binnen Trajectum krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met je toekomstige beroep. Veel van je collega’s zijn ooit begonnen als stagiaire bij Trajectum en zijn bij ons blijven werken. Je krijgt bij ons passende begeleiding en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je leert in de praktijk van je collega’s en onze cliënten. We kunnen dan ook zeggen dat je écht wat gaat leren waar je de rest van je loopbaan wat mee kunt.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Om als stagiaire binnen Trajectum aan de slag te gaan:

 • Ben je minimaal 20 jaar oud
 • Beschik je voor een aantal locaties over eigen vervoer
 • Heb je affiniteit met de doelgroep

Volg je een van de volgende zorggerelateerde opleidingen: 

 1. HBO Social Work
 2. HBO Verpleegkunde
 3. AD niveau 5 SWZ
 4. MBO niveau 4 Verpleegkundige
 5. MBO niveau 4 Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
 6. MBO niveau 4 Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
 7. MBO niveau 4 Bewegingsagogiek (Sport- en bewegingscoördinator)

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

We bieden jou een stageplek voor minimaal 20 weken, waarbij je praktijkervaring kunt opdoen. Hierbij krijg je een praktijkbegeleider toegewezen. Je krijgt een 2-daagse basistraining Agressie en Conflict Hantering (ACH). Daarnaast mag je, indien van toepassing, een medicatie-basistraining volgen. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding: Voor een fulltime stage ontvang je een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Onze praktijkcoördinatoren kunnen alles vertellen over de mogelijkheden voor een stageplek binnen Trajectum. Zij zijn bereikbaar op:

 • Winnie Peters, Praktijk coördinator (Noord), 06-15305112
 • Jolanda Beekman, Praktijkcoördinator (Oost), 06-52014413

Of mail naar:

[email protected] (Noord)
[email protected] (Oost­)

Wil je liever direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je CV en (korte) motivatie per mail. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een oriënterend/sollicitatiegesprek.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie in overleg / nader te bepalen
Postcode 80017KZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jolanda Beekman, Bel of app 06-52014413 of mail naar [email protected]
Functie(s) Stagiair
Publicatiedatum 10-01-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 21-01-2022
Nummer 107062

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum