Stageplek MBO4 en HBO, vanaf september 2021
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij een stageplek waar je écht wat leert? Kom dan stagelopen bij Trajectum!

Stageplekken MBO 4, HBO

Per september 2021 op diverse locaties.

Waar ga je stagelopen?

Wij bieden jou de kans om stage te lopen op een van onze locaties waarbij je kennis kunt maken met de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking met risicovol gedrag. Binnen Trajectum is de zorg onderverdeeld in:

Afhankelijk van jouw opleidingsrichting en wensen kijken we waar jij goed tot je recht komt. Een stage is mogelijk bij Klinisch Behandelen en Specialistisch Verblijf.

Wat ga je doen?

Als stagiair binnen Trajectum krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met je toekomstige beroep. Veel van je collega’s zijn ooit begonnen als stagiaire bij Trajectum en zijn bij ons blijven werken. Je krijgt bij ons passende begeleiding en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om je te bekwamen door middel van trainingen en E-learning. Je leert in de praktijk van je collega’s en onze cliënten. We kunnen dan ook zeggen dat je écht wat gaat leren waar je de rest van je loopbaan wat mee kunt.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Om als stagiaire binnen Trajectum aan de slag te gaan ben /heb je:

  • Minimaal 20 jaar oud;
  • Volg je een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
  • Beschik je voor een aantal locaties over eigen vervoer;
  • Affiniteit met de doelgroep (Licht verstandelijk beperkt met risicovol gedrag). 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

Naast een stageplek waar je ervaring opdoet waar je je hele loopbaan wat aan hebt, bieden we jou een stageplek voor minimaal 20 weken waarbij je praktijkervaring kunt opdoen. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding: Voor een fulltime stage ontvang je een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Onze praktijkcoördinatoren kunnen alles vertellen over de mogelijkheden voor een stageplek binnen Trajectum. Zij zijn bereikbaar op:

  • Winnie Peters, Praktijk coördinator (Noord), 06-15 30 51 12
  • Jolanda Beekman, Praktijkcoördinator (Oost), 06-52 01 44 13

Of mail naar:

Wil je liever direct solliciteren?

Dan ontvangen we graag je CV en (korte) motivatie per mail. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een oriënterend/sollicitatiegesprek.

Bekijk ook onze stagefolder met informatie over stage, leerwerkplekken en afstuderen. Deze kun je vinden op onze website www.werkenbijtrajectum.nl onder het kopje ‘stages en opleidingen’.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie in overleg / nader te bepalen
Postcode 80017KZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Winnie Peters, 06-15 30 51 12 of Jolanda Beekman, 06-52 01 44 13
Functie(s) Stagiair
Publicatiedatum 02-07-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 69512

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum