Stagiair P&O
Frion

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin jij je verder kan ontwikkelen als HRM’er? Dan zoeken wij jou! 

Hoe ziet de rol van Stagiair P&O eruit?
Als stagiaire P&O bij Frion verricht je diverse taken, zoals operationele werkzaamheden in de ondersteuning bij Werving & Selectie, Verzuim en binnen verschillende projecten. Hierdoor krijg je een breed beeld van alle facetten van het HR-werkveld. Wij geven jou de ruimte om jouw professionaliteit te ontwikkelen in de uitvoering van een gerelateerd onderzoek. Ten slotte vinden wij het belangrijk om samen met jou te kijken waar jou interesse ligt, zodat je ook een bijdrage kan leveren aan bijvoorbeeld beleidsontwikkeling.

Binnen Frion word je gezien als volwaardig lid van het P&O team. Wij willen stappen zetten en ons verder professionaliseren en hebben daarbij ambities. Wij zijn gericht op ontwikkeling en er is veel ruimte voor creativiteit en initiatieven. Stap in en denk met ons mee!

Welkom in team P&O
Als stagiair P&O kom je te werken op ons Service Bureau in Zwolle bij het team Personeel & Ontwikkeling. Wij zijn een enthousiast team bestaande uit het roosterbureau, werving & selectie, personeelsadministratie, een casemanager verzuim en P&O Advies. Je werkt direct samen met de coördinator werving & selectie en hiernaast verricht je ook werkzaamheden voor de Casemanager verzuim. Wij werken hard om ons team op de kaart te zetten en daaraan kan jij jouw steentje bijdragen!

Functie eisen

 • Je bent communicatief vaardig en een echte aanpakker; 
 • Je werkt gestructureerd en houd overzicht in je werk;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en belt / benaderd collega's als je vragen hebt;
 • Je volgt de hbo-opleiding HRM of bedrijfskunde en bent op zoek naar een vervolgstage (pré); 
 • Je bent vanaf september 2021 inzetbaar voor 32-36 uur per week.

Inschaling

 • Een toffe stageplek in een enthousiast team; 
 • Goede begeleiding door de HR-professionals;
 • Een stagevergoeding conform cao; 
 • Je maakt kennis met diverse aspecten van het HR-vak; 
 • Ruimte voor eigen initiatieven in de uitvoering van jouw werkzaamheden;
 • Leuke collega's in een gezellig team (al is het mogelijk nog gedeeltelijk op afstand).

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen.

Heb je vragen over de vacature?
Voor vragen over de vacature mag je contact opnemen met Nina van der Staaij via 06 30 99 03 28 of nvdstaaij@frionzorg.nl

 Direct solliciteren op deze functie

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Centraal Bureau
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 17-05-2021
Ingangsdatum 26-04-2021
Nummer 67253
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion