Stagiair P&O
Frion

Op deze afdeling kom je werken

Als Stagiair P&O kom je te werken op ons Servicebureau in Zwolle bij de afdeling P&O (Personeel & Ontwikkeling). Wij zijn een enthousiaste afdeling bestaande uit 6 subteams namelijk; werving en selectie, het roosteradviesbureau, de personeelsadministratie, leren & ontwikkelen, P&O advies en verzuim. Wij werken hard om ons team op de kaart te zetten en daaraan kan jij jouw steentje bijdragen!

Hoe ziet de rol er uit

Samen met jou kijken we naar waar jouw interesse ligt, zodat jij een bijdrage kan leveren aan onze beleidsontwikkeling. Daarnaast zal je operationeel meewerken met de collega’s van Werving & Selectie en krijg jij de mogelijkheid om jouw recruitmentvaardigheden verder te ontwikkelen. Wij willen stappen zetten en ons verder professionaliseren en hebben daarbij ambities. Wij zijn gericht op ontwikkeling en er is veel ruimte voor creativiteit en initiatieven. Stap in en werk en denk met ons mee!
 

Wat vragen wij

  • Je volgt de HBO-opleiding HRM en bent op zoek naar een vervolgstage (pré);
  • Je bent vanaf september 2022 inzetbaar voor 32-36 uur per week;
  • Je bent communicatief vaardig en een echte aanpakker;
  • Je werkt gestructureerd en houdt overzicht in je werk;
  • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en belt/benadert collega's als je vragen hebt.

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding conform cao van € 400,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
  • Goede begeleiding door de HR-professionals;
  • Je maakt kennis met diverse aspecten van het HR-vak;
  • Een toffe stageplek in een enthousiast team;
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatieven in de uitvoering van jouw werkzaamheden.

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
Geïnteresseerd?
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
 
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Centraal Bureau
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 26-04-2022
Reageer voor 17-05-2022
Nummer 110405
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion