Stagiair(e) Marketing & Communicatie
Sius

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij klaar het avontuur aan te gaan? Een creatieve en afwisselende stage binnen een professionele maar betrokken zorgorganisatie in de Achterhoek staat op je te wachten. Wij zoeken voor aankomend najaar een stagiair(e) voor ons team Marketing & Communicatie. Weet je van aanpakken, wil je graag zoveel mogelijk leren en heb je affiniteit met onze doelgroep? Vind jij het leuk om in dit avontuur een steentje bij te dragen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Sius is voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Dat betekent ook dat wij onszelf als zorgorganisatie stevig op de kaart willen blijven zetten. En laten zien waar we voor staan en waar we voor gaan. Meer over Sius lees je op onze website www.sius.nl/over-ons

Wat ga je doen?

Ons team Marketing & Communicatie bestaat uit drie professionals (een manager M&C, adviseur M&C en een communicatiemedewerker).

Kun jij je vinden in onderstaande punten?

  • HBO-student in de richting van Marketing/Communicatie, Creative Business of Communication & Multimedia Design.
  • Je zoekt een uitdagende meeloopstage waarin je volledig meedraait in ons team.
  • De werkzaamheden zijn heel breed. Van het schrijven van bijvoorbeeld ervaringsverhalen, ondersteuning bieden op gebied van social media en ons intranet tot het organiseren van een bijeenkomst.
  • Helpen bij het bedenken van maken van toffe content. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, dus we werken steeds meer met film en fotografie. Denk aan het maken van foto’s en toffe filmpjes op één van onze ruim 40 locaties in de Achterhoek. Deze creëren we zelf, maar ook met behulp van externe partijen.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende stage met leuke en verschillende werkzaamheden.
  • Kans om onze doelgroep te leren kennen en mooie dingen te maken.
  • Een professioneel en gezellig team dat jou helpt het beste uit je stage te halen.
  • Dynamische werkplek waar je veel kunt leren en ervaring op kunt doen.
  • Een stagevergoeding van €400,- bruto inclusief onkostenvergoeding (36-urige werkweek).

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Nadia Piek, manager marketing & communicatie, tel. 06-53982860 / [email protected] Of met Jolanda Lensink, adviseur marketing & communicatie, tel. (0544) 37 11 30 / [email protected]

Ervaringsverhaal

Benieuwd naar verhalen over hoe stage lopen bij Sius is? Ontdek het hier.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Communicatie-/Voorlichtingadviseur
Stagiair
Publicatiedatum 22-04-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 110283
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius