Stagiair(e) verpleegkunde
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Binnen het circuit Sociale Verslavingszorg Twente is aan de Ripperdastraat te Enschede een stageplek beschikbaar voor de functie van

Stagiair(e) Verpleegkunde Medische Zorgunit (m/v) 
Voor 28/32 uur per week voor (jaarstage)

Tijdens je stage werk je binnen de verschillende modules die de medische zorg unit aanbiedt, t.w. heroïne verstrekking op medisch voorschrift, methadonverstrekking zowel aan de post als aan huis, gebruiksruimte (alcohol en/of drugs), verpleegkundig spreekuur en in de ambulante zorg. Je verstrekt methadon en overige medicatie volgens een voorgeschreven procedure. De heroïne op medisch voorschrift verstrek je volgens bijbehorende protocollen.

Uitgangspunt is dat je gedurende je stage toewerkt naar een eigen caseload en draagt daarbij zorg voor alle stappen in het primaire proces van de aan jouw toegewezen cliënten. Verder verricht je verpleegtechnische handelingen. Je biedt psychosociale hulp en structuur door middel van ondersteunende gesprekken en verwijst en begeleidt naar en motiveert cliënten tot aanvullende psychosociale en/of sociaal-maatschappelijke hulpverlening.

De stageplaats
Binnen de sociale verslavingszorg Enschede werkt een multidisciplinair team met een voornamelijk chronische groep verslaafden. De activiteiten die onze clienten geboden wordt zijn inloop, arbeidsdag­besteding, methadonverstrekking, gebruiksruimte, medische heroïne verstrekking en verpleeg­kundige zorg, materiële dienstverlening, veldwerk/bemoeizorg en psychosociale hulpverlening, zowel intern als outreachend.

Dit breng je mee:

  • Je volgt de opleiding HBO-V (vanaf het derde leerjaar) Of je volgt de opleiding MBO-V (laatste leerjaar)
  • Je hebt het vermogen tot zelfreflectie;
  • Je kunt je eigen grenzen aangeven en hanteren;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent flexibel en stressbestendig;
  • Je bent proactief.

Dit bieden wij:

  • We bieden de toekomstig stagiair(e) een interessante mogelijkheid tot verdieping t.a.v. zijn of haar verpleegkundige opleiding; 
  • Werken in een multidisciplinair team aan complexe casussen;
  • Onze doelgroep ondervind problemen op meerdere levensgebieden waar jij als verpleegkundige ondersteuning in kan bieden. Daarnaast spelen naast de verslaving vaak psychiatrische of somatische problemen een rol;
  • De stagevoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ (zie hiervoor ook www.ggznederland.nl). Er moet sprake zijn van een studieovereenkomst tussen student en opleidingsinstituut en (eventueel) Tactus.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze boeiende stageplek bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Je sollicitatiebrief met CV kun je, onder vermelding van vacaturenummer 4919, uiterlijk tot 03-05-2019 a.s. insturen.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 9 mei. Wil je solliciteren dan kun je gebruik maken van de procedure via Zorgselect en onze eigen website.

Voor meer informatie over de functie kun je, tijdens kantooruren, contact opnemen met Mevr. M. van den heuvel, Senior Verpleegkundige. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-10668201.

Algemene informatie vind je op onze website: www.tactus.nl

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 4919
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Ripperdastraat
Postcode 7511JR
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Margreet van den Heuvel
Functie(s) Stagiair
Publicatiedatum 09-04-2019
Ingangsdatum 2 september 2019
Reageer voor 03-05-2019
Nummer 45014
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg