Strategisch P&O Adviseur
Livio

“Never a dull moment” bij Livio! Ouderenzorg is continu in beweging, elke cliënt is uniek. Waardevolle en persoonsgerichte zorg gericht op wat wel kan: meer leefplezier! Dat is waar Livio voor gaat.

Toewijding, professionaliteit en verantwoordelijkheid zijn de kernwaarden van Livio en die zien wij ook graag terug bij onze nieuwe collega. Wij zoeken een P&O adviseur die een lean werkwijze omarmt en vooral op tactisch en strategisch niveau opereert. Je hebt affiniteit met de zorg en beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Met jouw (lean) inzicht in processen ben je een waardevolle aanvulling op P&O en de organisatie. Jij denkt en handelt vanuit kansen.

Je maakt onderdeel uit van het enthousiaste, ervaren en betrokken P&O team. Je werkt nauw samen met de andere P&O adviseurs en je wordt gekoppeld aan een RVE. Wij zoeken een vlotte, zelfstandige en gedreven professional met humor! Je vindt het leuk om je steentje bij te dragen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Wat ga je doen?

 • Je initieert en ontwikkelt beleidsvoorstellen met een sterk innovatief en strategisch karakter;
 • Je fungeert als projectleider bij HR projecten;
 • Je stuurt aan op en adviseert over implementatie van instrumenten die bijdragen aan het realiseren van beleid en ook het bewaken, evalueren en aanpassen ervan;
 • Je doet verbetervoorstellen ten behoeve van beleid- en procesverbeteringen en het aansturen en/of deelnemen aan projecten ter optimalisatie hiervan;
 • Je behandelt en adviseert ten aanzien van complexe en/of strategische vraagstukken;
 • Je bent het aanspreekpunt en sparringpartner van de RVE Manager;
 • Je adviseert de RVE manager over ontwikkelingen op basis van stuurinformatie, data en trends;
 • Je begeleidt de organisatie en onze professionals in het zetten van de gewenste stappen. Daarmee geef je vanuit jouw vakgebied mede invulling aan de ontwikkeling en optimalisatie van processen.

Functie eisen

 • Academisch werk- en denkniveau en een bachelor in de richting van HRM;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kent de term ‘lean’ en vindt het leuk om je bezig te houden met de inrichting van processen ;
 • Je hebt kennis van of interesse in de FWG systematiek;
 • Je verstaat het P&O vak goed; je overziet het geheel en weet kansen te benutten en knelpunten te signaleren;
 • Je bent kritisch en geeft gevraagd en ongevraagd advies op alle niveaus in de organisatie;
 • Je voelt je thuis in een organisatie die volop in beweging is en je vindt het leuk om hier je steentje aan bij te dragen;
 • Je bent digitaal goed onderlegd en je hebt een vlotte pen.

Wat krijg jij ervoor terug?
Een gave parttimejob (32 uur) in een enthousiast team waar fijn wordt samengewerkt en waar wordt gelachen. Meedenken mag niet, het moet! Extra variatie in je werk krijg je door deelname aan of het leiden van specifieke projecten. Het kan allemaal, als je maar denkt en handelt vanuit de “ja… én gedachte”! Daar hoort een goed salaris bij, ingedeeld in schaal FWG 55/60 van de CAO VVT. Inpassing op basis van kennis en ervaring.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij P&O Loket: 053 460 3311
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 07-02-2020
Reageer voor 28-02-2020
Ingangsdatum 01-03-2020
Nummer 51253
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio