Student verzorgende IG niveau 3, voor 27 of 31,5 uur per week (inclusief lestijd vergoeding conform CAO VVT)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE STAP OF EEN VOLGENDE STAP IN JE LOOPBAAN?
Voor september 2023 zijn er weer BBL (werken en leren) opleidingsplaatsen beschikbaar!

Wil je werken en leren binnen de ouderenzorg? Wij leiden je graag op voor verzorgende IG niveau 3. Ook zonder zorgachtergrond kun je solliciteren naar een opleidingsplaats. Al meerdere zij-instromers volgen binnen onze organisatie de opleiding met veel plezier.

De opleiding voor verzorgende IG duurt 2 jaar. Tijdens de opleiding ben je werkzaam op een van de woonzorgcentra van Solis, waar je zorg verleent aan cliënten met dementie of somatische aandoeningen of je verleent zorg in de wijk, bij de cliënten thuis.

Onze missie is ouderenzorg bieden met liefde en passie met maar één doel: levensgeluk. Alles is gericht op het welbevinden, geluk en gezondheid van de cliënt. Kan jij je hierin vinden? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

DIT VRAGEN WE VAN JOU
Jij:

 • hebt minimaal een
  • mbo diploma niveau 2 (bijvoorbeeld Helpende) of diploma mz niveau 3 of 4
  • vmbo kader beroepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of
  • een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo
 • wilt graag iets voor een ander betekenen
 • kunt goed balans houden tussen werk, school en privé
 • vindt onregelmatige werktijden geen probleem (avond en weekenddiensten, en in het laatste jaar ook nachtdiensten)
 • bent nieuwsgierig en leergierig en toont optimale inzet
 • bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
 • woont binnen een straal van 25 km van Deventer

Inschaling

AANBOD

 • een contract voor de duur van de opleiding, en aansluitend na diplomeren een baangarantie van minimaal 24 uur per week
 • je werkt 27 of 31,5 uur per week in de praktijk en je gaat daarnaast één dag in de week naar school (deze uren zijn inclusief 3 of 3,5uur aan doorbetaalde lestijd)
 • begeleiding door een werkbegeleider op de werkvloer en praktijkopleider voor je leerproces
 • volledige vergoeding van lesgeld en verplichte leermiddelen
 • per studiejaar wordt 208 uur (bij fulltime) van de lestijd op school aangemerkt als werktijd en krijg je dus doorbetaald.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) € 2.199,49 bruto per maand (FWG 35) conform de CAO VVT. Dit is natuurlijk exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom? Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever.

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op? 
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop.

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Mariska van Bokhoven, praktijkopleider, tel. 06-38572318.

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Zo kijken we of je de juiste persoonskenmerken en drijfveren hebt om uiteindelijk als verzorgende IG te gaan werken. Zodra er gestart wordt met de selectieprocedure wordt er contact met je opgenomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Zorggroep Solis neemt deel aan de Sallandse Praktijkleerroute. Deze route laat je kennis maken met zorgorganisaties in de regio en biedt diverse mbo-opleidingen volgens het Praktijk gestuurd onderwijs. Nieuwsgierig naar deze opleidingsroute? Kijk dan op https://www.sallandsepraktijkleerroute.nl/ voor meer informatie en voor het aanmelden. Heb je vragen, mail dan naar: [email protected] 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 16-02-2023
Reageer voor 08-06-2023
Ingangsdatum 16-02-2023
Nummer 117906

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis