Student zorgmedewerker
Atlant

Functieomschrijving

Vind je het geweldig om dat wat je aan het leren bent al in de praktijk te kunnen gebruiken? Atlant heeft ruimte voor meerdere:

Student Zorgmedewerkers

In overleg

Wat ga je doen?
Heb jij naast je zorgstudie tijd over en wil je al ervaren hoe het is om te werken in de zorg? Dan is dit jouw kans! Wij helpen je met de sollicitatie en kiezen voor jou de perfecte plek bij een locatie van Atlant. Er is van alles te doen bij ons! Op al onze locaties in Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen is plek voor aanpakkers zoals jij. Je gaat de bewoners o.a. helpen met het wassen, naar bed brengen, toiletgang en uiterlijke verzorging. Verder ben je vooral bezig met het welzijn van de bewoners. Jij zet je in om hen een mooie dag te bieden.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

“Als Student Zorgmedewerker krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen tot zorgprofessional. Ik word goed begeleid om de theorie en vaardigheden die ik op mijn opleiding heb geleerd, in de praktijk te leren brengen. Dat maakt het werken zo leuk, want ik ben veel bezig met praktische vaardigheden en leer elke dag weer iets bij!”. Jari Waaijer (Student Zorgmedewerker).

Functie eisen

Wat neem je mee? 
Allereerst een hart voor de zorg, aanstekelijke energie en een goed humeur. Verder:
• Volg je de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige 4, 5, 6 of Maatschappelijke zorg (niveau 3 of 4);
• Zit je in de het 2e, 3e of 4e leerjaar;
• Ben je flexibel beschikbaar (dag, avond, weekend en vakantie diensten);
• Kun je laten zien dat je de basiszorgstage én de ADL-module hebt gehaald.

Inschaling

Bij Atlant krijg je: 
• Een goed bruto maandsalaris (CAO VVT) dat wordt vastgesteld op basis van jouw studieniveau;
• 0 uren tot een uren contract. We bepalen dit graag in overleg met jou;
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video;

Bijzonderheden

Collega worden van Jari? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Milou Vink (junior recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 130-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-11-2022
Reageer voor 01-09-2023
Ingangsdatum 08-11-2022
Nummer 115349
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant