Studentbegeleider Hietveld
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Jij ziet de mooie kanten van de (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe gedragsproblematiek. Je drive is om het beste bij de cliënt naar boven te halen en met hen samen te werken aan een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Je werkt als persoonlijk begeleider & studentbegeleider in een team wat grotendeels uit studenten bestaat en je draagt graag een steentje bij aan hun ontwikkeling. Je hebt de ambitie om de studenten op te leiden tot een goede zorgprofessional.

Wat mag je doen?

Als persoonlijk begeleider verricht je coördinerende taken rondom de toegewezen cliënten. Het opstellen, evalueren en bijstellen van het individueel plan is een onderdeel van je werk. Je werkt cliëntgericht, de-escalerend en volgens de gemaakte afspraken. Het is van belang dat je structuur en herkenbaarheid biedt, maar ook dat je inspeelt op de wensen en gedragingen van de cliënten. De cliënten worden ondersteund aan de hand van een door jou opgesteld vaststaand dagprogramma waardoor er duidelijkheid, veiligheid en structuur wordt geboden. Het omgaan met fysieke en verbale agressie is een wezenlijk onderdeel van je werkzaamheden. Je werkt samen met de gedragswetenschapper, begeleider A en het team om bij te dragen aan de belevingswereld van de cliënt.

Als studentbegeleider vind je het een uitdaging om leerlingen te coachen tijdens hun leerproces, zowel tijdens hun studie als op de werkvloer. Je beschikt over de vaardigheden om studenten een passende begeleiding te bieden, je laat hierbij zien op adequate wijze de leervoorwaarden te realiseren, zodat het leerproces optimaal kan verlopen. Je houdt de betrokkenen op de hoogte van de vorderingen, je bewaakt de kwaliteit van het leerproces en de kwaliteit van zorg. Een mooie functie waarin verschillende rollen samenkomen. Je bent je ervan bewust dat jij een voorbeeldfunctie bekleedt en dat jouw handelen invloed heeft op de ontwikkeling van de student. Je werkt nauw samen met de contactpersoon van betrokken onderwijsinstelling en met de adviseur beroepsopleiden van het Hietveld.

Jij bent een spiegel waar de student van leert!

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring binnen de zorg. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en ga je geen uitdaging uit de weg. Je vindt het leuk om je kennis te delen, beschikt over coachingsvaardigheden en bent enthousiast om bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel de cliënten als de studenten.

Je bent minimaal in bezit van een diploma van de volgende opleidingen:

 • Maatschappelijke zorg mbo-niveau 4
 •  Social Work (niveau 5 of 6).
 • Verpleegkunde (niveau 4).
 • Hbo-V.

Doelgroep en locatie

Het Hietveld ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek. In verband met de spanningsopbouw van de cliënten is er binnen de woning voortdurend aandacht voor structuur en regelmaat. De begeleiding is gericht op het vergroten van de participatie. Daarnaast het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid, omgang met anderen en psychosociaal functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt minimaal 24 tot 32 uur per week.
 • Je ontvangt onregelmatigheidtoeslag vanwege je onregelmatige werktijden.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg.
 • Als persoonlijk begeleider word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in functiegroep 45 met een salaris tussen € 2,251,- en € 3,289,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • PBL-uren (extra vrije tijd).
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Bel Debby Hulshof, adviseur beroepsopleiden, via 0628361475 voor inhoudelijke vragen over de vacature.
 • Andere vragen? Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Sane Burges-De Lange, via 06-23734865

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Ben jij de persoon die we zoeken, solliciteer dan via de website van Pluryn!

Heb je interesse?

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/studentbegeleider-hietveld

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-03-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 11-03-2022
Nummer 108941
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn