Studenten Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg (BOL opleiding) voor de Sallandse Praktijkleerroute
ZGR

Functieomschrijving

In september 2019 starten twaalf zorgorganisaties uit de regio in samenwerking met Landstede Raalte met de nieuwe Sallandse Praktijkleerroute. Studenten worden dan opgeleid tot de combinatiefunctie verzorgende IG/ medewerker maatschappelijke zorg (niveau 3).

De Sallandse Praktijkleerroute biedt een geheel nieuwe vorm van opleiden, waarin praktijk en theorie dichter bij elkaar worden gebracht. Tijdens de opleiding lopen studenten stage ( 15 uur per week). De leervragen die zij daarbij tegenkomen in de praktijk worden vervolgens met medestudenten besproken in het Leerhuis (ook 15 uur per week). Zo wordt de theorie concreet, toepasbaar én herkenbaar. Je wordt breed opgeleid en het is een erkend diploma. Je maakt kennis met verschillende doelgroepen. Je haalt twee diploma’s in een!  Je studeert in eigen tempo. Bij voldoende aanmeldingen starten we een leerhuis in zowel Raalte als Deventer.

De volgende organisaties bieden een stageplaats aan:

In Deventer: De Parabool, Dimence, Carinova, Ludgerus, Humanitas, Het Dijkhuis (Bathmen), Carinova, Trimenzo Twello (Zorggroep Apeldoorn, Wonen bij September en Zorggroep Solis.

In Raalte: De Parabool, Dimence, Carinova, ZGR, Zorgspectrum Het Zand (Wijhe, Heino) en ECR (Heino).

Na het behalen van je diploma ben je verzekerd van een vaste baan bij één van de 12 organisaties!

Functie eisen

De Sallandse praktijkleerroute is bedoeld voor mensen in de regio Deventer, Bathmen, Holten, Twello, Raalte, Heino en Wijhe die graag in de praktijk willen leren, zelfstandig kunnen werken én van nieuwe uitdagingen houden.

Wie zoeken wij: studenten die een hart hebben voor de zorg en welzijn, zelfstandig kunnen leren (uiteraard word je op weg geholpen en is er sprake van begeleiding), nieuwgierig zijn en niet bang zijn om  nieuwe dingen tegen te komen.

Er is geen leeftijdgrens voor deze opleiding. Vooropleiding VMBO kader/beroepsgericht of theoretische leerweg, diploma helpende Z&W.
Bij 21 jaar e.o. geldt de verworven competenties in relatie tot profiel.

Ook als je nog één van de twee diploma’s moet halen kan je je inschrijven bij de Sallandse Praktijk Leerroute.

 

Inschaling

Stagevergoeding conform cao VVT en volledige vergoeding studieboeken en licenties.

 

 

 

 

Bijzonderheden

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een gesprek met de organisaties en ROC-Landstede.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie Sallandse Praktijkleerroute in Raalte en Deventer
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
Informatie verkrijgen bij Tonny Ploeger, projectleider Sallandse Praktijkleerroute projectleider, tel 06-13275356 of mailen naar t.ploeger@zgr.nl of bij het ROC via: 088-8508200
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 20-06-2019
Reageer voor 02-09-2019
Ingangsdatum 01-09-2019
Nummer 46708
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

In september 2019 starten twaalf zorgorganisaties uit de regio in samenwerking met Landstede Raalte met de nieuwe Sallandse Praktijkleerroute. Studenten worden dan opgeleid tot de combinatiefunctie verzorgende IG/ medewerker maatschappelijke zorg (niveau 3). De Sallandse Praktijkleerroute biedt een geheel nieuwe vorm van opleiden, waarin praktijk en theorie dichter bij elkaar worden gebracht. Tijdens de opleiding lopen studenten stage ( 15 uur per week). De leervragen die zij daarbij tegenkomen in de praktijk worden vervolgens met medestudenten besproken in het Leerhuis (ook 15 uur per week). Zo wordt de theorie concreet, toepasbaar én herkenbaar. Je wordt breed opgeleid en het is een erkend diploma. Je haalt twee diploma’s in een! Je studeert in eigen tempo. Bij voldoende aanmeldingen starten we een leerhuis in zowel Raalte als Deventer.

Meer over ZGR