Supportteam HR: Uitdagende HR meewerkstage voor 32-36 uur per week in Nieuw-Wehl vanaf februari 2020
Elver

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage voor minimaal 4 dagen in de week vanaf februari 2020? Lees dan meteen verder!

Organisatie?

In alles wat we bij Elver doen, staat de cliënt centraal. Daarom zetten wij elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. We werken met zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging.

Volop luidt onze missie: er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. “Er zijn” betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn. Onvoorwaardelijk alert en aandachtig. Ook wanneer het leven (even) moeilijk is. Om bij te dragen aan het geluk van onze cliënten, zorgen wij voor:

  • Een helende omgeving
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Een gezonde organisatie

Uiteraard draagt ons hoofdkantoor in Nieuw-Wehl bij door de collega’s op de groepen te faciliteren.

Waarom bij Supportteam HR aan de slag?

Wij bieden jou een interessante meewerkstage binnen ons Supportteam HR. Daarbij mag jij meewerken op verschillende disciplines binnen HR. Je gaat bijvoorbeeld een aantal dagen in de week aan de slag voor het Flexbureau. Hierbij zorg je samen met 3 intercedentes (Milou, Wendy & Kylie) voor de inzet van flexmedewerkers binnen Elver. Wij houden ons dagelijks bezig met bijvoorbeeld vragen van flexmedewerkers, Werving & Selectie van nieuwe flexmedewerkers, de juiste match maken op korte en lange termijn tussen groepen en (nieuwe) flexmedewerkers en administratie. Daarnaast is je stageplek bij een of meerdere andere disciplines binnen HR, bijvoorbeeld Leren & Ontwikkelen, HR Advies of Arbeid & Gezondheid. Graag willen wij samen met jou, jouw begeleider en school een stageplaats bieden die bij jou past!

Functie eisen

Wat vragen wij van jou en wat biedt Elver?

Wij zoeken een stagiair die momenteel een HBO-studie volgt zoals Human Resource Management of Bedrijfskunde MER. Jij hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag aan de slag binnen ons Supportteam HR. Voor de stage ben jij minimaal 4 dagen per week voor de komende 5 maanden beschikbaar. Je bent communicatief vaardig en kan snel schakelen tussen verschillende partijen (bijvoorbeeld managers, medewerkers op de groepen en flexmedewerkers). Je durft initiatief te nemen en bent niet bang om nieuwe zaken aan te pakken.

Wij bieden jou een vaste begeleider binnen ons Supportteam HR en je krijgt de kans om als een volwaardige collega mee te draaien. Tijdens de meewerkstage voer jij een opdracht uit en deze wordt op basis van jouw interesses in overleg met jouw begeleider en school bepaald. Je ontvangt een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg.

Inschaling

Vervolg?

Zodra jij gesolliciteerd hebt via de knop ‘solliciteren’ nemen wij contact met jou op om aan te geven of jij in aanmerking komt voor deze stage. Voldoe jij aan de eisen? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en kun jij vanaf februari 2020 aan de slag!

Bijzonderheden

 

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan Kylie Helmink, Milou Veldhuis of Wendy Lansink, Intercedentes, via 0314 - 69 6215 of mail ons dan via Flexbureau@elver.nl.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kylie Helmink, Milou Veldhuis of Wendy Lansink, Intercedentes, via 0314 - 69 6215 of mail ons dan via Flexbureau@elver.nl.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-08-2019
Reageer voor 01-01-2020
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 47903
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver