SYSTEEM/NETWERKBEHEERDER
Saxenburgh

Je talenten verder ontwikkelen als SYSTEEM/NETWERKBEHEERDER in een dynamische omgeving? Bij ons kan het!  

Wat is jouw rol bij de afdeling ICT?
In deze veelzijdige en afwisselende functie van systeem/netwerkbeheerder ben je betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en documenteren van alle componenten in onze ICT infrastructuur. Vanuit jouw kennis draag je bij aan een hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid hiervan. Je werkt samen met leveranciers en je coördineert de activiteiten waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met de voortgang van werkprocessen. In de communicatie en afstemming heb jij dan ook een belangrijke rol. Omdat Saxenburgh beschikt over diverse locaties voor de ouderenzorg en ziekenhuiszorg is je werk uitdagend en afwisselend. Ons team van ICT zorgt voor de continuïteit van alle ICT toepassingen en het is vanzelfsprekend dat ook jij bijspringt op andere onderdelen waar dat nodig is. Als systeem/netwerkbeheerder let jij op performance, beschikbaarheid, bedrijfszekerheid en security en zorg je voor het proactief monitoren en preventief beheer van de ICT infrastructuur. Je controleert logging van het netwerk, de back-up, zorgt voor uitrol van updates en houdt de serveromgeving bij. Door de ontwikkelingen in de zorg en het samenwerken in diverse projecten staan we als team voor mooie uitdagingen, waarbij we jouw bijdrage goed kunnen gebruiken! Als systeem/netwerkbeheerder draai je, na een gedegen inwerkprogramma, met het team mee in de 24/7 bereikbaarheidsdienst voor de afdeling ICT.      

Wat heeft ons team nodig?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige collega met een afgeronde ICT opleiding op hbo niveau, die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Jouw werkwijze is nauwkeurig en gestructureerd en je hebt ervaring met ITIL en projectmatig werken. Je bent klantgericht, flexibel en initiatiefrijk. Daarnaast ben je ook pragmatisch, schakel je snel en ben je stressbestendig. Gezien de complexiteit van de functie denken we dat minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie nodig is. Als jij over capaciteiten beschikt waardoor jij vindt dat jij het ook met iets minder kan, horen we dat graag. Verder is kennis en ervaring met een hoofdzakelijk  Microsoft georiënteerde ICT infrastructuur, virtualisatie, server-based computing, backup, beveiliging, VOIP, VoWLAN en standaard netwerk protocollen van belang. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: we zoeken een plezierige collega voor ons team dat trots is op de wijze waarop samen gezorgd wordt voor de continuïteit van alle ICT toepassingen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw talenten kwijt kunt en veel ruimte is voor jouw inbreng en initiatieven. Ook is er ruimte om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en certificeringen te behalen. In ons team vind je een goede werksfeer, waarin collegialiteit en werk verzetten hand in hand gaan. 

  • Een fulltime dienstverband (gemiddeld 36 uur per week)
  • Het salaris is, afhankelijk van je ervaring en allround inzetbaarheid gebaseerd op FWG 45 danwel FWG 50 en bedraagt minimaal € 2.319,-- en maximaal € 3.774,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar, met perspectief op verlenging voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Nico Lautenbach, teammanager, via (0523) 27 61 61.

Je kunt reageren tot vrijdag 29 oktober a.s. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 4 en vrijdag 5 november a.s.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.099
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nico Lautenbach, teammanager, via (0523) 27 61 61
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Medewerker ICT
Publicatiedatum 06-10-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71635
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh