SYSTEEMBEHEERDER
Saxenburgh

Functieomschrijving

Houd jij van mensen en ICT-oplossingen? En wil je jezelf verder ontwikkelen en zoek je een afwisselende functie? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren en communicatief vaardige collega

SYSTEEMBEHEERDER
gemiddeld 36 uur per week (100%)

die binnen de afdeling ICT wil bijdragen aan een hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid van de ICT infrastructuur.

Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar met intentie tot een vast dienstverband.

Als systeembeheerder ben je betrokken bij het onderhoud, beheer en bewaking van de automatiseringssystemen in onze zorginstelling. Je zorgt voor opvolging van structurele problemen, maar springt ook bij om incidenten op te lossen. Je zorgt voor een tijdige implementatie van nieuwe of gewijzigde hard- en software. Performance, beschikbaarheid, bedrijfszekerheid en beveiliging zijn daarbij kernbegrippen. Je zorgt voor het proactief monitoren van de ICT infrastructuur en voert preventief beheer uit.

Functie eisen

Je past in ons profiel
wanneer je een afgeronde ICT-opleiding hebt op hbo-niveau en minimaal 3 jaar ervaring hebt in een soortgelijke rol/functie. Je bent klantgericht, initiatiefrijk, flexibel, en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Ook beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast verwachten we dat je:

  • kennis/ervaring hebt met een hoofdzakelijk Microsoft georiënteerde ICT infrastructuur;
  • kennis/ervaring hebt met virtualisatie, SAN, server-based computing, backup, beveiliging, VOIP, VoWLAN;
  • kennis/ervaring hebt met ITIL en projectmatig werken;
  • ervaring hebt met het aansturen en regisseren van leveranciers;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunt functioneren.

Inschaling

Voor deze functie
bieden we je  een leuke en uitdagende functie, waarin je jouw talenten kwijt kunt en veel ruimte is voor initiatieven. Als collega’s bieden we je een goede werksfeer waarin collegialiteit en werk verzetten hand in hand gaan.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, FWG 45/50 (afhankelijk van ervaring).

Bijzonderheden

Voor aanvullende informatie
Over deze functie kun je contact opnemen met Nico Lautenbach, manager ICT, tel.nr. 0523-276161. Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie kun je voor maandag 16 december 2019 reageren.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 18 december 2019 en vrijdag 20 december 2019.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren dan ook ons e-mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten

Type Vacature
Intern nummer Z.19.117
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nico Lautenbach, manager ICT, tel.nr. 0523-276161
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 03-12-2019
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 16-12-2019
Nummer 49927
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh