SYSTEEMTHERAPEUT
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Ambiq is specialist op het gebied van LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. Binnen Ambiq wordt een compleet pakket aan zorgvormen aangeboden waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt.

Binnen de poli Deventer ben je als systeemtherapeut onderdeel van een team van ambulant hulpverleners, (vak) therapeuten, behandelaren en gedragswetenschappers. Je werkt veel samen met collega’s in casuïstiek en wordt ook ingezet ter consultatie voor collega’s.

Binnen de poli Deventer is systemische PMT onderdeel van het behandelaanbod. Kennis hiervan of bereidheid om hierin kennis op te doen heeft een pre.

Een andere contractomvang is eventueel bespreekbaar. 

Functie eisen

Het betreft een HBO opleiding en lidmaatschap van de beroepsvereniging NVRG is vereist. Daarnaast is kennis vereist van groepsdynamische processen in de context van de behandeling, gedragsproblemen en –stoornissen en ontwikkelingsstoornissen, gedragsproblematiek bij (licht)verstandelijk beperkte cliënten en inzicht in het behandelaanbod van Ambiq en de sociale kaart buiten Ambiq.
Daarnaast beschik je over goede behandelings- en rapportagevaardigheden en kun je binnen de kaders van het multidisciplinair behandelplan zelfstandig werken. Tevens kun je omgaan met weerstanden en conflicten en ben je in staat systemen te motiveren. Tevens ben je in staat om je eigen kennis goed over te brengen naar andere collega’s.

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG 60 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Wil je meer weten?
Bel gerust met Renske Hermsen (clustermanager) voor extra informatie via 088 7776000.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie. Of klik op deze link: https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Deventer e.o.
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mevrouw Renske Hermsen (clustermanager), tel.: 088 - 777 60 00. Algemene informatie over Ambiq kunt u vinden via ww.ambiq.nl
Functie(s) Systeemtherapeut
Publicatiedatum 28-07-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 112924
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq