Systeemtherapeut
Accare

Over de functie

Accare biedt in multidisciplinaire teams evidence-based behandelmethoden en levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kinderen/ jongeren en hun ouders/verzorgers. De werkzaamheden van onze systemisch geschoolde collega’s bevatten onder andere uitvoeren van deeldiagnostiek, het bieden van (deel)behandeling en het overstijgend meedenken in casuïstiek (MDO). Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid op locatie.

Je komt als systeemtherapeut de poli in Zwolle versterken. Poli Zwolle levert in multidisciplinaire teams evidence based zorg aan jeugdigen met diverse (complexe) kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek, zoals ontwikkelingsstoornissen als ADHD en autisme spectrumstoornissen en kinderen met een licht verstandelijke beperking. Angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde problematiek, persoonlijkheid problematiek en eetstoornissen zijn speerpunten van poli Zwolle. Jij levert een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van deze jeugdigen én hun gezin.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandig werkende en bevlogen collega met een afgeronde opleiding tot Systeemtherapeut (NVRG-erkend) en een SKJ-registratie.

Wij zoeken een systeemtherapeut die bijdraagt aan het onderzoekstraject (intakes, gezins-en systeemonderzoek, heteroanamnese, ontwikkelingsanamnese) en het behandeltraject van jeugdigen met diverse problematiek. Juist die diversiteit geeft jou energie en is een uitdaging. In afstemming met jouw collega systeemtherapeuten van de locatie verdeel je de caseload.

Wat bieden wij?

Accare is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat ons drijft is dat we de behandelingen die we bieden elke dag beter willen maken. Daarom krijg jij van ons de vrijheid om nieuwe ideeën op basis van wetenschappelijk onderzoek in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris tussen de €3.241,- en € 4.883, o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 60;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding;
  • Fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 20 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via de knop ‘solliciteren’ onderaan de vacaturetekst. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met één van de teamleden van het bovenregionaal team Eetstoornissen via het secretariaat in Zwolle: (038) 852 16 00. Wil je meer weten over de procedure, dan kan je contact opnemen met het regiosecretariaat, [email protected].  

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Polikliniek Zwolle
Postcode 8025 BW
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Systeemtherapeut
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 115455

Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Meer over Accare