Taxibegeleider De Baskuul
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

Begeleid jij onze cliënten onderweg naar dagbesteding en terug naar huis? Je werkt gemiddeld 9 uur per week op invalbasis. Vanaf augustus 2022 kunnen we je een vast aantal contracturen bieden voor 12 uur per week.

Aandacht voor de cliënt

Je begeleidt dagelijks de jongeren tijdens het vervoer vanaf de woonvorm/woning naar de dagbesteding. De begeleiding is gericht op het waarborgen van een voor de cliënten prettige en veilige vervoerssituatie, conform de geldende veiligheidsvoorschriften. Je geeft bijzonderheden, onregelmatigheden en relevante informatie die je constateert tijdens de werkzaamheden door aan begeleiders. Daarnaast neem je deel aan relevante besprekingen die ten goede komen aan een goede functie-uitoefening.

Bij De Baskuul bieden wij ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een (ernstige) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Op deze locatie verwelkomen wij dagelijks cliënten die extra begeleiding nodig hebben om zich binnen hun eigen mogelijkheden te kunnen ontwikkelen. We houden zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke ontwikkelingsfasen. Daarom organiseren we belevingsgerichte en creatieve activiteiten voor de diverse leeftijdsgroepen. Ook dagelijks terugkerende huishoudelijke taken krijgen onze aandacht. 

Aandacht voor elkaar

Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent

  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de week, in de ochtenden van 8.00 tot 9.30 uur en middagen van 15.30 tot 17.00 uur;
  • Je bent sociaal sterk en weet te communiceren op het niveau van de cliënten.

Inschaling

Aandacht voor jou

Als (Taxi) begeleider bij De Passerel bieden we je:

 • een salaris tussen € 1.601,00 en €2.025,00 (obv 36 uur, schaal FWG 5), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool;
 • cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien;
 • een locatie met veel variatie waar je trots op kunt zijn!

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie

Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer uiterlijk voor 20 december 2021. Daarna is de vacature gesloten. Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Hoe? Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl. Benoem dan ook het vacaturenummer 021-100 dan weten we precies waar je voor solliciteert. Na jouw sollicitatie ontvang je een bericht van onze P&O-collega.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Mirjam de Vries op 06-52560692.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021-100
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 20-12-2021
Ingangsdatum 18-11-2021
Nummer 72943
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel