teamadviseur
InteraktContour

Informatie

Heb jij ervaring in de zorg in een leidinggevende of adviserende functie? Houd je ervan om teams een stap verder te brengen in hun ontwikkeling zonder het roer over te nemen? Heb je een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een master gezondheidswetenschappen? Dan is deze vacature als teamadviseur echt iets voor jou.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

De eenheid Zorg en Wonen biedt op 39 woonlocaties in Midden- en Oost-Nederland 24-uurszorg aan cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel. De woonlocaties zijn verschillend in grootte, van 6 tot 45 cliënten. De zorgteams bestaan uit agogisch en verpleegkundig geschoolde medewerkers en worden geleid door een teamleider. De teams krijgen ondersteuning van gedragskundigen, een financieel adviseur, een HR-adviseur en een teamadviseur. In totaal zijn er vijf teamadviseurs werkzaam binnen de eenheid Zorg en Wonen. De teamadviseurs werken actief samen met de lokale teams en de teamleiders bij het verbeteren van de zorg en implementeren van (nieuw) beleid. Jouw werkplek omvat diverse woonlocaties in de omgeving van Deventer en de Veluwe.

Jouw rol

Als teamadviseur stimuleer je de prestaties van het team. Dit doe je op een constructieve manier die past bij de fase waarin het team functioneert. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de teamleiders en teams. Samen met het team en de teamleider werk je aan het realiseren van de doelstellingen die we met elkaar en de cliënten hebben afgesproken. Je draagt actief bij aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg, de kwaliteit van de processen en de vertaling van beleidsadvies naar werkbare afspraken voor teams. Jouw rol hierin is het team dat om de cliënt heen staat zo goed mogelijk te laten functioneren. Waar nodig intervenieer je om samen met de teamleider tot meer effectieve teamprestaties te komen.

Om bovenstaande te bereiken werk je nauw samen met de andere ondersteuners rondom de teams. Je weet hoe je veranderingen in teams teweegbrengt. Je reikt instrumenten aan en je geeft trainingen, advies en workshops. Als teamadviseur volg je een aantal beleidsonderwerpen. Je vertaalt dit naar een aanpassing in beleid of nieuw beleid. Vervolgens adviseer je de organisatie over de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Daar waar nodig leid je projecten. Je bent analytisch en communicatief sterk. Daarbij heb je een overstijgende blik en identificeer jij met gemak wat er op individueel of groepsniveau dient te gebeuren.

Wat wij bieden

 • een uitdagende functie waarin er ruimte is jezelf verder te ontwikkelen
 • jaarcontract voor 32-36 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.189,- tot maximaal €4.652,- bruto per maand (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • in juni 2021 een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen
 • je hebt een relevante afgeronde academische opleiding, bij voorkeur een master Gezondheidswetenschappen
 • je kunt projecten leiden op het kennisgebied van de ouder wordende cliënt
 • je hebt ervaring met vertaling van beleid naar implementatie
 • je hebt ervaring in het ondersteunen en coachen van teams in veranderprocessen
 • een opleiding in lean of scrum is een pre
 • je beschikt over een auto en rijbewijs B
 • je bent bereid op verschillende locaties in je werkgebied te werken
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe teamadviseur?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met zondag 16 mei aanstaande. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 20 mei 2021. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Marianne Velthuis, manager zorg en wonen, op 06-23195318.

Meer informatie over onze woonlocaties vind je hier

Meer informatie over het bestuursbureau vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken bij voorkeur face-to-face op het bestuursbureau in Nunspeet. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Stafmedewerker
Overig
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 16-05-2021
Nummer 67309

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour