Teamcoach
Carinova

Functieomschrijving

Word jij Teamcoach bij Carinova?

 

Carinova is een zorgorganisatie met ca. 3.200 medewerkers. Wij zijn met name actief op drie grote zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke hulp.

 

De zorg wordt binnen Carinova georganiseerd in zelfstandige teams. Er zijn 70 Thuiszorgteams en 40 Woonzorgteams. Elk team heeft een teamcoach die hen ondersteunt, helpt bij gewenste ontwikkelingen en bij het behalen van de resultaten. Voor de sector woonzorg zoeken we een teamcoach.

 

Wat ga je doen als teamcoach?

 

Het is jouw verantwoordelijkheid om de teams te ondersteunen,  zodat men in staat is zelfstandig professionele, veilige en kwalitatief goede zorg te leveren. Je coacht op een aantal doelstellingen: bedrijfsmatige resultaten, kwaliteit van zorg en gezonde werkcultuur. Dit doe je op basis van de visie en doelstellingen van Carinova. Daarnaast maak je ook gebruik van jouw eigen ervaring in de zorg. Dit alles tezamen maakt dat jij de teamcoach bent die wij zoeken!

Functie eisen

 • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt als beroepsbeoefenaar ervaring binnen de zorgsector
 • Je bent een coach die in staat is om op bedrijfsmatige resultaten te sturen
 • Je bent in staat een goede inschatting te maken van het ontwikkelniveau en de behoefte van een team. Je past je stijl en gedrag aan op wat nodig is.
 • Je kunt pro-actief en overtuigend handelen
 • Je bent primair gericht op samenwerking, op wederzijdse versterking en op ‘lerend verbeteren’
 • Je bent een positief kritische persoonlijkheid met gevoel voor humor

Inschaling

 • Je kunt per direct beginnen!
 • Inschaling op basis van cao VVT FWG 55 (max €  021,18  per maand)
 • Een contract voor 24 uur per week; meer uren zijn bespreekbaar
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Collectiviteitskortingen op o.a. zorgverzekering, autoverzekering en andere schadeverzekeringen
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Bijzonderheden

Afhankelijk van het dienstverband ondersteunt een teamcoach gemiddeld 15 teams. Je collega-teamcoaches zijn je directe sparringpartners. We streven er naar dat iedere teamcoach een bepaalde expertise heeft of ontwikkelt, zodat je je elkaar kunt betrekken bij specifieke problemen. Je gespreks- en overlegpartner is de directeur zorg.

 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Janke Jorritsma (06-10916973) of Nelleke van der Weerd (06-55726503), beide Directeur Zorg.

 

De sluitingsdatum van de vacature is op 31 maart a.s. Op woensdag 10 april zijn er speeddates gepland en het 2e gesprek is gepland op woensdag 17 april.      

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Doelgroepvacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-03-2019
Ingangsdatum 15-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44407
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova