Teamcoördinator 28-32 uur - Zwolle
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om anderen te laten stralen? Heb je passie voor het stimuleren en ontwikkelen van teams? Grijp dan je kans en help mee om de ambities van de locatie Weteringbuurt van de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht te realiseren. Wij zoeken een proactieve, inspirerende en verbindende Teamcoördinator.

Weteringbuurt

De Weteringbuurt bevindt zich in een appartementencomplex nabij het Zonnehuis in de Weteringstaete met, over 4 etages verdeeld, psychogeriatrische afdelingen met in totaal 38 cliënten. De zorgteams waar leiding aan wordt gegeven bestaan uit mbo-V, zorgondersteuners, verzorgenden IG en assistenten wonen en welzijn. Samen met de arts en de HBO-Verpleegkundige wordt in samenwerking met het team verantwoorde zorg geleverd. Jij faciliteert als teamcoördinator het team en zorgt voor het op orde houden van de randvoorwaarden. 

 

Dit ga je doen

Als Teamcoördinator faciliteer je de teams op het gebied van kwaliteit van zorg, taakvolwassenheid, teamontwikkeling, eigenaarschap en aanspreekcultuur.

Onze organisatie en sector is volop in beweging. We willen de transitie maken van ‘wonen naar leven’, met als doel dat de benodigde zorg ondersteunend is en aansluit bij het leven van de cliënt.  Wij verwachten van de teamcoördinator een voorbeeldfunctie en vaardigheden op het gebied van gesprekvoering.Jij stimuleert medewerkers in hun probleemoplossend vermogen, maakt conflicten bespreekbaar en coacht op het gebied van samenwerking, communicatie en feedback geven.

Tevens bewaak je de budgetten vanuit de budgetverantwoordelijkheid die je hebt. Je houdt toezicht op een adequate planning en roostering, waarbij over- én onderbezetting in een team voorkomen wordt en de personele inzet (capaciteitsplanning) wordt onderhouden. Je bent verantwoordelijk voor ziekteverzuimbegeleiding en stuurt actief op een laag ziekteverzuim.

 Je ondersteunt de teams bij het sturen op kwantitatieve- en kwalitatieve doelstellingen en stuurt bij waar dat nodig is. Affiniteit met een effectieve- en efficiënte bedrijfsvoering is van belang. Je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk middels gesprekken en rapportages aan de Manager Wonen, Leven en Zorg

Verder draag je bij aan de ontwikkeling van de organisatie, bijvoorbeeld door kansen te signaleren, verbetervoorstellen te doen en actief te participeren in verschillende projecten.

Je neemt deel aan diverse overlegvormen en bent actief in het aangaan en onderhouden van relaties in het netwerk.

Functie eisen

Dit ben jij                                       

Je beschikt over een HBO diploma en hebt meerdere jaren ervaring binnen de zorg en als leidinggevende. Daarnaast heb jij kennis van organisatieprocessen, kwaliteitseisen en wettelijke kaders. Jij bent een teamplayer, een positieve en enthousiasmerende verbinder, die medewerkers uitnodigt en uitdaagt om door te groeien naar meer zelfstandigheid in de koers om van zorg naar leven te gaan. 

Je bent bedrijfskundig en cijfermatig sterk onderlegd. Ook neem jij graag initiatief en beschik jij over doorzettingsvermogen. Reflecteren en feed forward toepassen is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een goede gesprekspartner met lef én humor.

Inschaling

Dit bieden wij

We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Uitdagend werk, een prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s. Het gaat om een arbeidscontract variërend van 28 tot 32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract. 

De CAO VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 55.  (minimaal  € 2533,15- maximaal € 4021,18) 

We bieden verder aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, goede pensioenregeling, fietsplan en een vitaliteitsbudget. 

Bijzonderheden

Informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? We vertellen je graag meer over de inhoud van de functie en het werken bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Je kan hiervoor contact opnemen met Sietske Visser (recruiter) via 06-83131109 (bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend) 

Sollicitatie

We zien graag je reactie met motivatiebrief en CV graag tegemoet vòòr 5 juni. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 25. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Zorg- en Servicecentrum Het Zonnehuis in Zwolle
Postcode 8043WB
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sietske Visser (bereikbaar op ma-, di-, do-,vrijdagochtend)
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 22-05-2020
Ingangsdatum 22 mei 2020
Reageer voor 05-06-2020
Nummer 53016
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht