Teamcoördinator B - Reestlaan
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie de Reestlaan is op zoek naar een ervaren Teamcoördinator die enthousiast wordt van coachen in veranderingsprocessen voor 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Een veilige omgeving voor mij als cliënt, waarbij de begeleiding in mijn directe nabijheid is, dat is wat ik nodig heb. Ik ben beïnvloedbaar, maar ook overgevoelig voor prikkels. De begeleiding kan mij laten ervaren waar ik goed in ben en kan samen met mij zorgen voor een goede en passende invulling van mijn dag. In mijn woonomgeving werk ik aan mijn herstel om zo gewoon mogelijk te leven. Op deze manier krijg ik grip op mijn leven en kom ik niet in de problemen.

Als teamcoördinator ben je de schakel tussen het locatiehoofd en ons als team. Met overtuiging maak je duidelijk welke randvoorwaarden er nodig zijn om ons optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast ben je de schakel tussen de cliënt, de zorgomgeving en jouw teamleden. Het is van belang dat je je zowel mondeling als schriftelijk helder en eenduidig uitdrukt bij het coördineren van de werkzaamheden in het team, het geven van aanwijzingen, ondersteunen bij het tot stand komen van het ondersteuningsplan, in het contact met externen, richting de cliënt en het netwerk van de cliënt. Hierbij weet je jouw soft-skills op de juiste manier in te zetten. Je laat voorbeeldgedrag zien, bent faciliterend, oftewel neemt niet over (zorgen dat in plaats van zorgen voor) en je blijft altijd de stip aan de horizon zien.

Tot slot vinden wij het als team belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt, zoals tact, stimuleren en overtuigingskracht. Daarnaast beschik je over coachende kwaliteiten om ons als medewerkers te ondersteunen in onze professionele ontwikkeling.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van Triple C is een pre, geen must. Je bent bereid je hierin te laten scholen.
 • Dat je overstijgend kan denken en zelf initiatief neemt.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Teamcoördinator B minimaal € 2.425,- en maximaal € 3.624,- volgens FWG 50 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Contract voor de duur van het project.
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan (bij tijdelijkheid is dit niet van toepassing) en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor 27 november aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel, Lisa Vergoes, Locatiehoofd, op telefoonnummer 06 304 808 28. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Breng een bezoek aan de website van locatie Reestlaan

 
Type Vacature
Intern nummer 2020-1494
Organisatie Cosis
Locatie Reestlaan
Postcode 7944BB
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-11-2020
Nummer 56010

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis