Teamcoördinator B - Woon-werkboerderij Peest
Cosis

Wat vinden we belangrijk?

Het team van locatie de Woon-werkboerderij Peest is op zoek naar een ervaren teamcoördinator B die enthousiast wordt van het coachen in team- en (ondersteunende) locatieprocessen in ontwikkeling voor 32 uur per week.

Onze cliënten worden ondersteund volgens de uitgangspunten van Triple C. Dit doen we in afstemming met het netwerk van de cliënt en betrokken overige disciplines. Je gaat werken op een grote verbouwde boerderij waar cliënten wonen en werken met verschillende niveaus wat emotionele ontwikkeling betreft. Ons team biedt een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie door middel van relatieopbouw en competentieontwikkeling. Aanvoelen en aanvullen van de menselijke behoeften is een belangrijke vaardigheid. Ook als tijdens dit proces door spanningsopbouw sprake is van agressie.

Als teamcoördinator bij Woon- werkboerderij Peest ga je, een team dat zorg verleent aan cliënten met een intensieve zorgvraag, coördineren. Het team bestaat uit ongeveer 28 FTE. Samen met de andere teamcoördinator ben je een belangrijke schakel tussen de begeleiders en de behandeldriehoek.

Wij vinden het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt, zoals tact, stimuleren en overtuigingskracht. Daarnaast zet je jouw coachende kwaliteiten in om medewerkers te ondersteunen bij het krijgen en houden van grip op hun dagelijkse werk en hun professionele ontwikkeling. Je vindt het een vanzelfsprekendheid dat onze professionals handelen vanuit eigenaarschap, dit laten zien door verantwoordelijkheid te nemen en elkaar hier ook op aan spreken. Daarnaast weet jij als teamcoordinator wat er speelt binnen het team en op de locatie. Je stimuleert het team om te komen tot verbetervoorstellen. Je ondersteunt, geeft ruimte, begeleidt, stuurt aan en coacht bij processen in ontwikkeling of ondersteunende processen binnen de locatie, waarbij de focus ligt op continu verbeteren. Voor ons team is het niet alleen belangrijk dat je zichtbaar bent op de locatie, maar ook tijdens de avonduren beschikbaar bent.

Kortom, heb je ambitie, lef en een ondernemende houding? Zoek jij een dynamische en uitdagende baan waar jij veel kan leren en jouw kennis en vaardigheden over Triple-C en teamprocessen kan toepassen? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van en ervaring met methodiek Triple-C;
 • Je bent laagdrempelig in contact, creatief, open en transparant;
 • kennis van en ervaring met coachen van medewerkers, teamprocessen
 • Dat je overstijgend kan denken en zelf initiatief neemt.
 • Een rijbewijs/auto;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).(Alleen bij extern)
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Teamcoördinator B minimaal € 2.425,- en maximaal € 3.624,- volgens FWG 50 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Contract voor de duur van een jaar;
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan (bij tijdelijkheid is dit niet van toepassing) en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma. (Alleen bij extern)
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor 26 januari aanstaande. De gesprekken vinden plaats op donderdag 28 en/of vrijdag 29 januari in twee onafhankelijke commissies.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel Lisa Vergoes Houwens, Locatiehoofd via telefoonnummer 06-30480828 of met Wouter Bouw, Teamcoördinator op telefoonnummer 06-22366542. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Breng een bezoek aan de website van locatie Peest.

 

Type Vacature
Intern nummer 2021-1581
Organisatie Cosis
Locatie Woonwerkboerderij Peest
Postcode 9334 TA
Stad Peest
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Afdelingsassistent
Publicatiedatum 13-01-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-01-2021
Nummer 57071

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis