Teamcoördinator B
Cosis

Introductie en uren

De teams van ThuisPlus Emmen/Thuisondersteuning en Inloop Coevorden zijn op zoek naar een gedreven Teamcoördinator B die stevig in zijn/haar schoenen staat voor 28 tot 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je als teamcoördinator de rechterhand (en soms zelfs ook de linker) bent van de leidinggevende en het aanspreekpunt voor de enthousiaste zorgprofessionals in de, aan jouw toegewezen, teams. Je hebt een belangrijke rol in het goed functioneren van deze teams. Jij bent degene die het mogelijk maakt dat medewerkers optimaal hun werk kunnen uitvoeren. Ze beschikken over alles wat ze nodig hebben om zich volledig te kunnen bezighouden met de optimale zorg voor de cliënten. Hierbij heb je ook aandacht voor de klantreis.

Dit alles doe je door coaching, maar ook door het coördineren van (werk)processen. Verder bewaak je de realisatie van productiedoelstellingen in het team. Ontwikkelgericht, dat is wat je bent, daarnaast ben je in staat om continu te verbeteren.

Je durft zichtbaar te zijn voor de CosisTeams, je weet wat er speelt en kunt de voorwaarden scheppen om mensen te laten excelleren en in beweging te krijgen. Je kunt vernieuwend denken en weet hier medewerkers bij te betrekken. Je bent faciliterend, oftewel neemt niet over en je blijft altijd de stip aan de horizon zien. Jouw kennisniveau sluit aan bij dat van onze zorgprofessionals.

Je wilt meebouwen aan de positioneringen en professionalisering van de veelzijdige zorg die wij als Cosis bieden. We vinden het ook belangrijk dat je dit doet met lef en een gezonde dosis humor met je mee brengt. Het gesprek aangaan vind je normaal, je overlegt met collega's over zorgzaken, maar gaat ook het gesprek niet uit de weg over hoe jullie als team nog beter kunnen functioneren. Je staat daarbij zelf ook open voor verbetervoorstellen en onderneemt snel actie.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 4.
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Ervaring in de zorg is een pré.
  • Je bent stressbestendig en kunt goed onder druk functioneren.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's teamcoördinator € 2.501,- en maximaal € 3.738,- volgens FWG 50 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Een enthousiast team dat uitkijkt naar jouw bijdrage en open staat voor nieuwe ideeën!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 24 januari 2021. De gesprekken vinden plaats op 27 en/of 28 januari. Afhankelijk van de, op dat moment, geldende coronamaatregelen zal worden bepaald hoe deze gesprekken gevoerd gaan worden.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Illmar Dijkema op telefoonnummer 06 293 191 17. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2172
Organisatie Cosis
Locatie Thuisondersteuning Emmen
Postcode 7823 JE
Stad Emmen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-01-2022
Reageer voor 24-01-2022
Nummer 107127