Teamcoördinator
De Weerde

Functieomschrijving

Teamcoördinator

Ga jij uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, van talenten in plaats van beperkingen? Heb jij een warm hart voor de zorg en oog voor de kwaliteiten van medewerker én cliënt? En wil jij er ook nog aan bijdragen dat mensen die psychisch kwetsbaar zijn (zoveel mogelijk) meedoen in de samenleving? Dan pas jij helemaal bij De Weerde!

Wij zijn op zoek naar…..

Een teamcoördinator die het zorgteam van een (woon)locatie van De Weerde ondersteunt. Daarin sta je nauw in verbinding met de medewerkers, de cliënten en hun naasten, ketenpartners en andere betrokkenen.

Wat ga je doen?

Als teamcoördinator geef je leiding aan 25 enthousiaste collega’s en zorg je ervoor dat de zorg voor onze cliënten altijd doorgaat. Je stimuleert medewerkers om perfecte dienstverlening te leveren, alleen al doordat je zelf het goede voorbeeld geeft. Je signaleert wat iedereen nodig heeft en je draagt bij aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Je initieert en begeleidt veranderingen op teamniveau, bent het eerste aanspreekpunt en onderhoudt alle interne en externe contacten voor je team.

Met jouw kennis van de psychiatrie en/of LVB problematiek, lever je een stevige bijdrage aan hoe De Weerde graag ondersteunt:

 • Bemoedigend; we stimuleren en inspireren de cliënt om het beste uit zichzelf te halen.
 • Ferm; we zijn duidelijk en standvastig, zodat de cliënt op je kan steunen en weet waar hij aan toe is.
 • Alert, altijd en overal: we zíen de ander en zijn situatie, met alle bewuste en onbewuste signalen over wat hij nodig heeft.

Als teamcoördinator stel je met je team doelen en help je je team om die doelen samen te bereiken. Je bent de aanjager die collega’s enthousiasmeert om het beste uit zichzelf te halen. Bij je taken hoort ook dat je veranderingen doorvoert en je team structuur biedt in hun werk. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van interne en externe contacten. Je kunt omgaan met verschillende belangen. En natuurlijk ben en blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de zorg. Daarmee weet jij kansen te signaleren die voor de organisatie van waarde zijn.

Waar kom je werken?

Zorgorganisatie De Weerde is gevestigd in Almelo en ondersteunt cliënten met een psychische kwetsbaarheid en of verstandelijke beperking bij zo zelfstandig mogelijk leven, in Almelo en daarbuiten. Als je bij ons komt werken, zul je je niet vervelen. We zijn een jonge, frisse organisatie. Onze teams zijn hecht. We zijn informeel, geven elkaar veel verantwoordelijkheid en werken vanuit ons hart. We rekenen op ieders enthousiasme, initiatief en goede arbeidsethos. Dat maakt ons enorm wendbaar. Gelukkig maar, want het mooie werk van De Weerde blijft niet onopgemerkt: we groeien sterk en zijn continu in ontwikkeling. En daar houden we van. Werk en groei jij met ons mee?

Functie eisen

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Je toont veel initiatief en zet door
 • Je bent zelfstandig
 • Je bent overtuigend en motiverend
 • Je hebt een flinke portie organisatietalent
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen
 • Je bent klantgericht
 • Je bezit goede sociale vaardigheden
 • Je wilt je continu blijven ontwikkelen
 • Je hebt een onderzoekende, kritische blik en je kunt helikopteren

Wat neem jij mee?

 • Een relevante afgeronde hbo-opleiding
 • Ervaring als leidinggevende in de hulpverlening, dienstverlening en/of gezondheidszorg is een pré
 • Kennis van en werkervaring met mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of verstandelijk beperking
 • Een open stijl van communiceren
 • Kunnen meedraaien in een rooster van bereikbaarheidsdiensten

Inschaling

 Wat mag je van ons verwachten?

Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring, mag je rekenen op een brutosalaris tussen € 2.553,- en € 4.131,- (CAO GGZ, FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek. We bieden je een vast dienstverband met een contract op basis van onbepaalde tijd. We werken met een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden met daarin o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen/verkopen en een studiekostenregeling. Reiskostenvergoeding is conform CAO GGZ, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Type Vacature
Organisatie De Weerde
Locatie De Weerde
Postcode 7607 NL
Stad Almelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Teamhoofd
Publicatiedatum 16-09-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 07-10-2020
Nummer 54797
Doorsturen Bekijk PDF

De Weerde

Stel je voor: het lukt je maar niet om je eigen plek te vinden in deze maatschappij. Een plek waar je je staande weet te houden en waar je een zinvol leven kan opbouwen... Wat heb je nodig? Een echte eigen plek; een appartement van deze tijd. Met mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Familie en vrienden nabij. Een veilige plek, door vertrouwde begeleiders die je helpen waar dat nodig is. In een sfeer die gemoedelijk is en warm. Dàt is waar De Weerde voor gaat.

Meer over De Weerde