Teamcoördinator dovenhofje
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Zorg jij ervoor dat al mijn begeleiders ondersteund worden? Bied jij structuur en duidelijkheid, zodat ik mij veilig voel? Help jij de continuïteit van het team te waarborgen?"

Waar ga je werken?
Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op het zorgpark in Ermelo. In de prachtige omgeving van de regio Ermelo wordt specialistische en complexe zorg geboden aan verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Er wonen en werken ongeveer 680 cliënten en er zijn 1500 medewerkers werkzaam. Duurzaamheid, innovatie en technologie hebben een belangrijke plek in de dagelijkse zorg. Kernwaarden als passie, samen, betrokken en ontwikkeling zijn en blijven herkenbaar.

Jij komt te werken op ons hofje met 2 woongroepen en 14 appartementen, speciaal voor onze dove bewoners; het zogenaamde 'dovenhofje'. Het ontwikkelingsniveau van de bewoners van het dovenhofje is verschillend. Sommigen hebben hulp bij ADL en verzorging nodig, waar anderen meer begeleiding en ondersteuning nodig hebben om de wereld te begrijpen.

Wie ga je helpen?
Mensen met een verstandelijke en auditieve beperking kunnen vaak niet goed uitleggen wat zij voelen en waarom. Ook begrijpen zij niet altijd wat een ander van hun vraagt. En dit kan leiden tot spanning en verbale en/of non-verbale reacties. Iedere bewoner heeft een eigen taal en daarmee ook een eigen manier van communiceren. Bijvoorbeeld door middel van de Nederlandse Gebarentaal, vingerspelling, pictogrammen en/of foto's. Het opmerken van de signalen, zowel verbaal als non-verbaal, is belangrijk. Want op die manier speel je in op de behoefte en zorg je voor een fijn en veilig thuis. En dat maakt je waardevol. Voor de bewoner én voor je team.

We gebruiken de methode Triple C om de cliënten het gewone leven te laten ervaren; de cliënt wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk zelf te doen, waarbij jij als begeleider ondersteuning biedt als dit nodig is. Samen 100%.

Hoe ga je helpen?
Als meewerkend teamcoördinator ben je de schakel tussen de manager, gedragswetenschapper en jouw team. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team. Je draagt samen met anderen zorg je voor een goed behandelklimaat en een prettige werksfeer.

Jij vindt het een uitdaging om je teamleden te coachen in een professionele samenwerking en je ondersteunt daar waar nodig is. Je hebt inzicht in teamprocessen en coacht jouw collega's in taakvolwassenheid, zelfinzicht en zelfreflectie. Je stemt veel af met de gedragswetenschapper om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Met jouw inzet en kennis lever je een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van medewerkers. Daarbij werken wij altijd vanuit de driehoek cliënt, verwant en zorgprofessional.

Dit bieden wij
 • Een meewerkende coördinerende rol, met ruimte voor autonomie, ontwikkeling en creativiteit.
 • Een contract voor 28 tot 36 uur per week. Je startdatum is in onderling overleg.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.501,- tot maximaal € 3.738,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Jaarlijks extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase), naast jouw wettelijke vakantie-uren. Door deze PBL-uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je beschikt over een relevant hbo-diploma met eventueel aanvullende relevante cursussen/trainingen.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als begeleider, persoonlijk begeleider of coach begeleider in de zorg voor cliënten met een complexe zorgvraag.
 • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring in het werken met Triple-C.
 • Je hebt kennis van gebarentaal of bent bereid deze snel eigen te maken.
 • Je hebt oog voor groepsdynamiek en je bent sensitief voor zaken die spelen en aandacht nodig hebben.
 • Je bent ondernemend, stabiel, resultaatgericht en communicatief vaardig. Je kunt goed coachen en coördineren.
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief. In jouw brief lezen we graag wat jouw toegevoegde waarde is voor een team en wat jou de geschikte persoon maakt voor deze functie. Wij voeren doorlopend gesprekken.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Bettine van de Steeg manager zorg via 06 - 12 15 72 42 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 23-11-2021
Reageer voor 23-11-2022
Nummer 73100

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland