Teamcoördinator
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Zorg jij ervoor dat al mijn begeleiders ondersteund worden? Bied jij structuur en duidelijkheid, zodat ik mij veilig voel? Help jij de continuïteit van het team te waarborgen?"

Waar ga je werken?
Jij gaat werken als Teamcoördinator op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Wij hebben een hofje met 2 woongroepen en 14 appartementen, speciaal voor onze dove bewoners; het zogenaamde 'dovenhofje'.

Wij gaan een nieuw team opzetten voor een van onze woongroepen. Om dit team op te bouwen hebben wij een mooie uitdaging voor een Teamcoördinator. Lijkt het jou leuk onderdeel te zijn en samen te bouwen aan een sterk en hecht team? Lees dan snel verder!

Wie ga je helpen?
Mensen met een verstandelijke en auditieve beperking kunnen vaak niet goed uitleggen wat zij voelen en waarom. Ook begrijpen zij niet altijd wat een ander van hun vraagt. En dit kan leiden tot spanning en verbale en/of non-verbale reacties. Iedere bewoner heeft een eigen taal en daarmee ook een eigen manier van communiceren. Bijvoorbeeld door middel van de Nederlandse Gebarentaal, vingerspelling, pictogrammen en/of foto's. Het opmerken van de signalen, zowel verbaal als non-verbaal, is belangrijk. Want op die manier speel je in op de behoefte en zorg je voor een fijn en veilig thuis.

We gebruiken de methode Triple C om de cliënten het gewone leven te laten ervaren; de cliënt wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk zelf te doen, waarbij jij als begeleider ondersteuning biedt als dit nodig is. Samen 100%.

Hoe ga je helpen?
Als meewerkend teamcoördinator ben je de schakel tussen de manager, gedragswetenschapper en jouw team. Jij vindt het een uitdaging een nieuw team op te zetten en je teamleden te coachen. Jij investeert in een professionele samenwerking en je ondersteunt daar waar nodig is. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team en bent een voorbeeld voor jouw collega begeleiders.

Je hebt inzicht in teamprocessen en coacht jouw collega's in taakvolwassenheid, zelfinzicht en zelfreflectie. Je stemt veel af met de gedragswetenschapper om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Met jouw inzet en kennis lever je een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van medewerkers. Daarbij werken wij altijd vanuit de driehoek cliënt, verwant en zorgprofessional. Jij zorgt als teamcoördinator samen met jouw collega's voor een goed begeleidingsklimaat en een prettige werksfeer. En dat maakt je waardevol. Voor de bewoners én voor je team.

Dit bieden wij
 • Een meewerkende coördinerende rol, met ruimte voor autonomie, ontwikkeling en creativiteit.
 • Minimaal 30% van zijn taakuren en zet jij in voor overstijgende werkzaamheden zoals optimaliseren van de teamprocessen.
 • Samen met jouw team krijg je klassikaal les om de (basis van) de Nederlandse Gebarentaal te leren en te oefenen.
 • Een contract voor 28 tot 36 uur per week en een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2728,- tot maximaal € 3894,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie en 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
 • Je beschikt over een relevant hbo-diploma, aangevuld met relevante cursussen/trainingen is een sterke pré.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als persoonlijk begeleider of coach begeleider in de zorg voor cliënten met een complexe zorgvraag.
 • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring in het werken met Triple-C.
 • Je hebt oog voor teamprocessen / teamdynamiek en je ziet het als een uitdaging een team op te bouwen en te blijven ontwikkelen en je bent sensitief voor zaken die spelen en aandacht nodig hebben.
Kunnen wij jou verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Danielle van Diermen, manager zorg via 06 - 82 10 29 30 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Lisa Noorlander via 06-17 58 92 76.

Kennismakingswandeling
Je kunt ook vrijblijvend een kennismakingsafspraak inplannen. Ik vertel je tijdens een wandeling meer over de verschillen en de mogelijkheden op onze woningen. En samen met jou bespreek ik welke locatie het beste past bij jouw wensen en talenten.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 10-11-2022
Reageer voor 10-11-2023
Nummer 115428

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland