TEAMLEIDER SPOEDEISENDE HULP
Saxenburgh

Ben je een ervaren en inspirerende leidinggevende die operationeel leiderschap kan toepassen en boven de materie kan staan? Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou! Wij hebben een vacature voor een stevige en doortastende TEAMLEIDER SPOEDEISENDE HULP.

“We ontvangen en beoordelen de patiënt écht samen met de artsen en we doen er alles aan om de goede behandeling in te zetten en de patiënt op zijn gemak te stellen. We spreken de taal van de patiënt. We krijgen soms terug dat het, ondanks alles, voelt als een “warm bad”. We worden gewaardeerd om onze deskundigheid en om onze gastvrijheid”. -SEH verpleegkundige Saxenburgh Medisch Centrum-

Hoe ziet jouw rol als teamcoördinator er uit?
Als teamcoördinator is geen dag hetzelfde. Jij maakt elke dag opnieuw het verschil, voor jouw team, de individuele medewerkers en de patiënten. Je levert een actieve en pragmatische bijdrage aan ons ambitieuze team. Je weet strategische keuzes en beleid om te zetten naar de dagelijkse aansturing van je medewerkers met oog voor de hectische omgeving waarin zij werken. Je bent gedreven om bij te dragen aan de doorlopende ontwikkeling van de Spoedeisende Hulp. Je weet jouw team actief in die veranderingen mee te nemen.

Het is jouw taak de medewerkers optimaal te laten functioneren en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Daarom ben je binnen jouw team verantwoordelijk voor thema’s zoals werving en selectie, verzuim en jaargesprekken. In deze functie ben je tevens budgetverantwoordelijk.

Daarnaast bewaak je efficiënte bedrijfsvoering en optimalisering van de zorg- en dienstverlening van de SEH. Jij denkt niet in hokjes maar zoekt actief de samenwerking met jouw collega’s binnen de gehele zorgketen op om samen tot optimale, team- en afdelings-overschrijdende, resultaten te komen. Je hebt oog voor verbeteringsmogelijkheden en pakt dit pro actief op met jouw collega’s.

Wat hebben onze collega’s en patiënten nodig?
Je bent een ervaren zorgprofessional, met een professionele werkhouding en eigentijdse kijk op zorg verlenen én op leiding geven aan professionals. Je bent het zichtbare aanspreekpunt in de dagelijkse zorg voor patiënten, collega’s en medisch specialisten. Je weet precies wat er gaande is in het dagelijkse proces. Je weet wat er leeft bij je medewerkers. Je overziet het geheel en kunt bij  onverwachte gebeurtenissen tijdig bijsturen. Jij hebt een HBO werk- en denkniveau, kunt overstijgend denken en bent stressbestendig. Laten we vooral de dosis gezonde humor niet vergeten! Ervaring binnen een ziekenhuisorganisatie is een pré.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De SEH is gelegen op de begane grond en heeft 8 tot 11 behandelkamers. Een mooiere werkplek dan de spoedeisende hulp in het Saxenburgh Medisch Centrum is er eigenlijk niet. Op de begane grond bevindt zich ook de huisartsenpost en de afdeling IC/CC. De SEH vormt samen met de IC/CC en het Vrouw & Kind Centrum het cluster Acuut. Het SEH team bestaat uit 28 SEH-verpleegkundigen, 3 SEH-artsen, arts-assistenten, HAIO’s en diverse (onmisbare!) afdelingsondersteuners.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in een plezierig team met korte lijnen en een professioneel team van SEH verpleegkundigen. Samenwerken aan goede zorg is onze drijfveer!

  • Een dienstverband tussen 32 en 36 uren gemiddeld per week behoort tot de mogelijkheden
  • Salaris is minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Francisca Kramer, clustermanager, via [email protected] of bel naar (0523) 27 66 65.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.159
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Francisca Kramer via [email protected] of (0523) 27 66 65
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Publicatiedatum 02-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 114967
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh