Teamleider a.i. Erve Leppink
De Posten

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste, ervaren en inspirerende teamleider die in staat is talenten van medewerkers te herkennen, te benutten en teams te versterken? Geef jij een team richting, ruimte en vertrouwen en zorg jij voor verbinding? Ben jij in staat een bijdrage te leveren om onze klantprocessen te verbeteren, de tevredenheid van onze medewerkers te vergroten en tegelijkertijd aandacht te hebben voor een positief bedrijfsresultaat. Lees dan vooral verder want dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Jouw Functie

 • Jij bent een inspirerende en ervaren teamleider op onze locatie Erve Leppink
 • Jij implementeert, borgt en bewaakt de koers en de kaders van de Posten passend bij de normen en (kern)waarden van de organisatie.
 • Met humor, relativeringsvermogen, passend bij je authentieke stijl, breng je medewerkers op inspirerende wijze in hun kracht.
 • Jij draagt bij aan de kwaliteit van zorg en welzijn, de formatie/bezetting, de resultaten van het team en bewaakt de voortgang op deze terreinen.
 • Wij verwachten een manier van werken waarbij het menselijke- en zakelijke aspect goed tot zijn recht komt en in balans is.

Functie eisen

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een HBO bachelor opleiding die aansluit bij deze functie of beschikt over aantoonbaar ruime leidinggevende ervaring op HBO niveau.
 • Je kunt medewerkers binnen het team meenemen in alle interne en externe veranderingen, stimuleert daarbij eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap en borgt deze verandering binnen het team.
 • Je hebt kennis van proces- en verandermanagement, en je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in de ouderenzorg.
 • Je toont je daadkracht in je communicatie en kan optimale prestaties uit het team naar voren halen.
 • Je kunt de balans vinden tussen sturen en coachen en weet dit feilloos toe te passen in de teams.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een jaarcontract voor 24-28 uur per week, een optie tot verlenging behoort tot de mogelijkheden.
 • Het salaris is ingedeeld conform CAO VVT in functiegroep FWG 55.
 • De ingangsdatum voor het contract is zo spoedig mogelijk.
 • Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en worden gekenmerkt om onze prettige informele werksfeer.
 • Verder bieden wij je een afwisselende baan binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Ook investeren wij voortdurend in ons werkplezier en vakmanschap, niet alleen door opleidingen, maar ook door elkaar te helpen, samen te leren en te ontwikkelen. Samen met jou maken we de Posten!

Voor deze functie behoort een ZZP constructie tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Graag ontvangen we jouw motivatie en CV vóór 31 maart 2019 per mail via solliciteren@deposten.nl.

Voor meer informatie over de functie neem dan contact op met Rick van Geffen Manager Woonzorg, telefoon: 053-4753753.

Type Vacature
Intern nummer 2019
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rick van Geffen
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-03-2019
Ingangsdatum 14 maart 2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44388
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten