Teamleider Ambulant - Raalte e.o.
De Parabool

De Parabool is met 365 medewerkers een Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder.

In Raalte, Olst / Wijhe, Heino en omgeving wonen cliënten zelfstandig en ontvangen daarbij ondersteuning van de Parabool. De ondersteuning is erop gericht om cliënten zoveel als mogelijk de regie over hun leven te laten behouden.

Wij zijn voor dit cluster op zoek naar een

Teamleider 28 uur per week

- met passie voor onze ambulante cliënten -

Wat ga je doen?

Ambulant Raalte bestaat uit 2 teams die begeleiding bieden aan de cliënten (10  FTE) en een team dat de huishoudelijke ondersteuning (4 FTE) biedt. Je coacht deze teams in een cultuur waar zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigenaarschap centraal staan. Je geeft situationeel leiding aan deze  teams, door coaching, facilitering en sturing. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen de zakelijke randvoorwaarden.

Wat doe je om dit te bereiken?

De teams organiseren hun werkzaamheden zoveel mogelijk zelf. Jij blijft echter wel verantwoordelijk dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Gaat er iets (nog) niet goed, dan pas je de juiste interventie toe. Je zorgt ervoor dat er een klimaat heerst waarin men van elkaar leert. Ook ben je aanspreekpunt in geval van calamiteiten, klachten en andere problemen.

Je deelt jouw ideeën, of ideeën uit de teams, over verbetering en innovaties met het MT. Deze ontwikkelingen leg je vast in een jaarplan. Je zet je (netwerk) contacten met bijvoorbeeld gemeenten in om de samenwerking te bevorderen en verbetering van de ondersteuning  te realiseren.  Je geeft leiding aan of doet mee aan projecten, ontwikkelt business cases om nieuwe plannen uit te werken en te implementeren. Je stelt, samen met de teams, een begroting op, beheert de budgetten en grijpt in bij overschrijdingen. Specifieke kennis van indicatiestelling in zowel WMO als WLZ is wenselijk.

Wat neem jij mee als persoon?

Je bent een energieke leidinggevende die anderen inspireert. Je bent gedreven om alles er uit te halen! Jij hebt kennis van zorg, management en situationeel leidinggeven en bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal hbo-niveau. Ook heb je ruime ervaring met het leidinggeven aan zelforganiserende teams.

Je hebt een relevant netwerk  en alhoewel je een echte verbinder bent kun je ook goed zelfstandig werken.

Misschien vanzelfsprekend, maar toch te belangrijk om niet te noemen: je beschikt over de juiste sociale vaardigheden en je hebt zowel mondeling als schriftelijk uitstekende uitdrukkingsvaardigheden. Verder vinden wij het belangrijk dat je geduld en doorzettingsvermogen hebt. Je werkt ordelijk en je bent representatief. Je bent tenslotte ambassadeur voor de Parabool.

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: je wordt enthousiast van onze visie en kernwaarden (Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar en Samen). 

Wat bieden we je?

In principe een jaarcontract, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 60, max. € 4799,- bruto per maand bij een volledige werkweek).

Meer weten?

Neem contact op met Irene Ramaker, teamleider Ambulant  via telefoonnummer 06-10730877

Reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel, word je er enthousiast van en ben je op korte termijn beschikbaar voor deze functie? Wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en met je cv uiterlijk 19 september 2021 via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 22 en 24 september 2021

Voor deze vacature wordt tegelijk intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Ambulant Raalte
Postcode 8102 EA
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Irene Ramaker, teamleider Ambulant via telefoonnummer 06-10730877
Functie(s) Manager overig hoger kader
Manager zorggebonden hoger kader
Publicatiedatum 06-09-2021
Reageer voor 19-09-2021
Ingangsdatum 06-09-2021
Nummer 70862
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool