Teamleider
Baalderborg Groep

Bij de Baalderborg Groep, binnen de Divisie Langdurige Zorg zijn wij op zoek naar een:  

Teamleider
28 uur – 32 uur

Waar ga je werken?
De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. De Baalderborg Groep bestaat uit 90 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met circa 1500 medewerkers en 500 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving.

De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. Wij gaan uit van de eigen regie van mensen. Wij stimuleren de versterking van hun eigen regie en van hun zelfredzaamheid. Onze professionals werken nauw samen met het netwerk van de cliënt.

Wat ga je doen?
Als teamleider ondersteun je meerdere zelfstandige teams (op verschillende locaties). Je stelt kaders, faciliteert en coacht de teams bij het ontwikkelen en realiseren van de (team)doelstellingen. Je bewaakt daarbij de kwaliteit van zorg, de financiële- en beleidskaders. Je richt je daarnaast op de ontwikkeling van de medewerker waarbij je denkt in mogelijkheden. Je voorziet de divisiemanager van informatie ten behoeve van het tactische beleid van de organisatie en toetst de uitvoering van het organisatiebeleid binnen de locaties.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt een Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een Hbo-managementopleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol. Medewerkers en teams verder ontwikkelen is jouw passie. Je staat open voor nieuwe ervaringen, bent inspirerend en motiverend in het coachen van de zelfstandige teams. Je brengt met jouw analytisch vermogen visie én overzicht waardoor de prestaties binnen jouw teams vooruit gaan. Daarnaast ben je een veranderaar met overtuigingskracht die beslissingen durft te nemen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je gaat in eerste instantie leiding geven aan meerdere locaties in de regio Nijverdal.  
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 4.211,- op basis van 36 uur. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen.

Wat je verder moet weten.
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Hoe ziet de procedure eruit?
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 21 april a.s. in Ommen.
Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure en zal plaatsvinden op vrijdag 23 of maandag 26 april a.s.

Solliciteren
Ben je de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Dan willen wij jou graag beter leren kennen!

We vragen jou om te reageren vóór donderdag 15 april 2021 a.s. via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij en je CV en motivatie met ons te delen.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Fennia Franken, divisiemanager Langdurige Zorg of Helma Stroot, teamleider, te bereiken via het telefoonnummer 0523- 287100.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Fennia Franken, divisiemanager Langdurige Zorg of Helma Stroot, teamleider, 0523- 287100.
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 02-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63302
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep