Teamleider Bedrijfsondersteuning
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Binnen de zorg zijn er steeds meer nieuwe (digitale) technieken en domotica om ons werk slimmer te doen. Riwis Zorg & Welzijn maakt steeds meer gebruik van deze mogelijkheden om onze zorgprocessen beter te organiseren. Daarom zijn we op zoek naar een ondernemende teamleider Bedrijfsondersteuning, die de uitdaging aangaat om de verschillende werelden van zorgteams en ondersteunende processen samen te brengen. Kun jij jouw collega’s meenemen in een moderne en slimme manier van werken waarbij verbinding en samenwerking centraal staat?

We zoeken een teamleider die verder kijkt dan de regels en procedures en de ontwikkelingen binnen en buiten Riwis op waarde kan schatten en vertalen naar onze organisatie. De teamleider Bedrijfsondersteuning stuurt de administratieve teams (financiële, salaris-, cliënt- en HRM administratie, plan- en flexbureau) en ICT aan. Een belangrijk onderdeel is het verder optimaliseren en professionaliseren van de (administratieve) processen en de ICT ondersteuning en het bewaken van de jaarplannen. Daarnaast zorgt de teamleider voor coördinatie van werkzaamheden in samenwerking met de collega’s uit de zorg.

Wij verwachten:

 • Ervaring met het verbeteren van de samenwerking binnen primaire en secundaire werkprocessen;
 • Affiniteit met de werkterreinen financiën en ICT en bijbehorende processen en administraties;
 • Coachend leidinggeven, het creëren van een motiverende werksfeer en het bouwen aan onderling vertrouwen;
 • Procesmatig kunnen denken en werken.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante opleiding op HBO+ niveau, bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatiemanagement, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

 • Een uitdagende en zelfstandige functie;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 55 (min. € 2.479,- / max. € 4.010,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.
 • De selectiegesprekken vinden plaats in week 6.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 29 januari a.s. via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/teamleider-bedrijfsondersteuning-in-apeldoorn

 

Let op: Niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jacqueline de Both, Manager Bedrijfsondersteuning, 06 - 81 83 31 13
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-12-2019
Ingangsdatum 1 februari 2020
Reageer voor 29-01-2020
Nummer 50325
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn