Teamleider
Welstee

Functieomschrijving

Zet jij altijd een stap extra voor jouw bewoners en team en zie jij het als een uitdaging om te werken binnen een particuliere, kleinschalige zorgvilla waar je zorg op maat kunt bieden?

Huize den Oostenborgh in Ootmarsum zoekt een teamleider.

Jouw functie

Werken als teamleider bij ons is veelzijdig; met jouw expertise en deskundigheid als leider op verpleegkundig niveau coördineer je de continuïteit van zorg en welzijn voor de ruim 20 kwetsbare bewoners, waarbij je zeker ook voor complexe vraagstukken komt te staan. Daarnaast stuur je het gehele team van verzorgenden, welzijnsmedewerkers, koks en de hotelmatige dienst aan. Zij kunnen op jou bouwen en in jouw rol als coach bouw jij met hen aan een hecht team wat blijft groeien in kennis en kunde.

Je hebt een actieve rol in het op- en bijstellen van beleidsplannen en werkinstructies en bent inzetbaar voor complexere verpleegtechnische handelingen. Bij calamiteiten en problemen neem jij adequate beslissingen en communiceer jij helder. Geen enkele werkdag is hetzelfde en dit vraagt om veel flexibiliteit in handelen. Je signaleert en overlegt en elke uitdaging benader je met humor en een grote dosis stressbestendigheid.

Over ons

Huize den Oostenborgh is één van de twee zorgvilla’s van Welstee en wij bieden een stijlvolle en comfortabele woonomgeving waar bewoners zich vertrouwd, gezien en gewaardeerd voelen. Samen streven we naar een optimale kwaliteit van leven. Onze medewerkenden denken in mogelijkheden en zijn altijd bereid om dat stapje extra te zetten. Ze vinden het vanzelfsprekend om zich te verplaatsen in de behoeften en wensen van onze bewoners.

Wij bieden jou

  • inschaling volgens cao VVT in schaal FWG 50;
  • een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
  • minimaal 32 uur per week (uren zijn bespreekbaar);
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en een sportschoolabonnement.

Jouw profiel

  • een afgeronde hbo-opleiding verpleegkundige, niveau 4 of 5;
  • BIG-geregistreerd;
  • ervaring in leidinggeven/aansturen en coachen.

Krijg je na het lezen van deze vacature al zin om met ons kennis te maken en een dag mee te lopen? Dan zien we uit naar jouw sollicitatie!

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Teamhoofd
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 18-02-2021
Ingangsdatum 18 februari 2021
Reageer voor 13-03-2021
Nummer 57786
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures