Teamleider I&A
HOOG

Functieomschrijving

Alle huisartsen in de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen hebben zich krachtig georganiseerd in drie regionale Huisartsencoöperaties. Deze drie coöperaties zijn aandeelhouder van HOOG. HOOG staat garant voor samenhang, samenwerking, ondersteuning en innovatie.

HOOG is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk-overstijgende zaken en wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en versterken. Het bieden van zorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden alsmede het ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten.

Voor de afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) zijn wij op zoek naar een

Teamleider I&A (m/v)

38 uur (kantooruren) per week

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste teamleider voor de afdeling I&A. In deze functie geef je leiding aan het team Informatisering en Automatisering. Dit team bestaat uit 3 personen en is gepositioneerd onder de Raad van Bestuur. Naast werkzaamheden als teamleider ben je werkzaam als adviseur functioneel beheer. Je beheert functioneel, voert testen uit en wijzigt complexe informatiesystemen van HOOG. Je bent aanspreekpunt voor medewerkers van HOOG als het gaat om informatiesystemen. Je ondersteunt ze, inventariseert wensen en eisen en weet deze te vertalen naar concrete oplossingen. Je werkt mee aan het naar een hoger niveau brengen van het functioneel beheer binnen HOOG.

Wat worden jouw werkzaamheden?

 • Functioneel leidinggeven aan team Informatisering & Automatisering;
 • Levert een bijdrage aan het beleid voor het team, draagt zorg voor het naleven van het kwaliteitsbeleid en voert administratieve en organisatorische werkzaamheden uit;
 • Beheren, onderhouden van de aanwezige functionaliteiten in de informatiesystemen van HOOG;
 • Analyseren en verhelpen van storingen en problemen in systemen;
 • Verlenen van gebruikersondersteuning, werkinstructies en trainingen;
 • Signaleren van informatiebehoefte en vertalen naar inrichting;
 • Adviseren bij procesoptimalisatie;
 • Begeleiding van implementaties en releases;
 • Opstellen managementrapportages;
 • Zorgdragen voor een goede organisatorische afstemming van de werkzaamheden binnen de afdeling, met andere afdelingen en met leveranciers van ICT-diensten;
 • Deelnemen aan en leiden van projecten.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ICT richting en/of kennis van beheerprocessen zoals ITIL Foundation of BiSL en enkele jaren ervaring met het omgaan van gebruikersgroepen en functioneel applicatiebeheer. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring. Je bent oplossingsgericht en flexibel. Verder ben je nauwkeurig, resultaatgericht, nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een visie op functioneel beheer en geeft van daaruit de standaarden vorm. Je bent en blijft op de hoogte is van de ontwikkelingen in de organisatie en onderhoudt het met de diverse afdelingen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschaling

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in de meest dynamische sector van de zorg. Verder een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 7 van de CAO Huisartsenzorg.

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie?

Voor vragen en meer informatie over de functie kun je je wenden tot de heer B. Smit, voorzitter RvB,  te bereiken via het bestuurssecretariaat: [email protected] of 085-5363100.

We ontvangen je CV en motivatie graag voor 22 augustus a.s. Deze kun je mailen naar [email protected]

 

We werven tegelijkertijd intern en extern, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Voor deze functie is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist. Een referentiecheck is onderdeel van de selectieprocedure.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij geen prijs.

Type Vacature
Organisatie HOOG
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 26-07-2022
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112870
Doorsturen Bekijk PDF

HOOG

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over HOOG