teamleider
InteraktContour

Informatie

InteraktContour zoekt een ervaren teamleider die leiding gaat geven op twee verschillende locaties.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor twee woonlocaties. Onze woonlocatie Catharinahof is gevestigd in het centrum van Almelo en op loopafstand van het NS-station. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand. Op woonlocatie Catharinahof bieden we begeleid wonen met 24-uurszorg aan 20 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 20 gewaardeerde collega's.

Woonlocatie de Bramer is gevestigd in het centrum van Hardenberg. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 21 cliënten.
Het team op deze locatie bestaat uit 24 gewaardeerde collega's. Samen zijn zij steeds op zoek naar mogelijkheden en ontwikkeling voor de cliënt. Er zijn de laatste maanden een aantal nieuwe collega's ingestroomd.

De inzet van technologie en e-health wordt steeds meer de norm. Om bewoners te helpen zo zelfstandig mogelijk te leven, gebruiken we verschillende e-health-toepassingen.

Jouw rol

Als teamleider zorg je ervoor dat het team zich verder ontwikkelt en weet je hierbij de talenten van je team in te zetten. Hiermee verhoog je het werkplezier. Jij bent een goede leider die communiceert op een gelijkwaardige manier en een open werksfeer aanmoedigt. Tevens beschik je over coachende vaardigheden waarmee je rust creëert binnen het team en de besluitvaardigheid stimuleert.

Dit betekent dat:
 • je overzicht hebt op wat er nodig is om de beste zorg aan onze bewoners te leveren
 • je zorgt voor een goede balans tussen tevreden bewoners, boeiend werk voor medewerkers en tevreden stakeholders
 • je ervoor zorgt dat inkomsten en uitgaven in balans zijn
 • je weet hoe het ziekteverzuim laag te houden en medewerkers te binden aan de organisatie
 • je ervoor zorgt dat het zorgproces zowel intern als extern goed georganiseerd is
Wat wij bieden
 • een vast contract voor 32-36 uur per week
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.289,- tot maximaal € 4.799,- bruto per maand (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • je hebt een afgeronde hbo-opleiding zoals Social Work, Verpleegkunde of Bedrijfskunde, aangevuld met een managementopleiding
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • je hebt kennis van financiering van de WLZ-zorg
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe teamleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 9 december aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Marianne Velthuis, directeur Zorg en Wonen, op 06-23195318.

Meer informatie over woonlocatie Catharinahof bekijk je hier
Meer informatie over woonlocatie de Bramer bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

Onze sollicitatiegesprekken voeren we bij voorkeur face-to-face. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Catharinahof in Almelo
Postcode 7607 SG
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Teamhoofd
Zorgmanager
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73170

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour