teamleider
InteraktContour

Informatie

Ben jij een teamleider die oog heeft voor de talenten van jouw zorgprofessionals? Heb jij minimaal een afgeronde hbo opleiding? Ben jij mensgericht maar hou je ook rekening met het zakelijke perspectief? En pak je door als de situatie daar om vraagt? Dan is deze vacature als teamleider echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

De Koppels ligt in de woonwijk de Aa-landen in het noorden van Zwolle. Hier wonen volwassenen met hersenletsel. Ook cliënten die daarnaast een lichamelijke beperking hebben, zijn hier welkom. De woonlocatie bestaat uit 31 appartementen waarvan een wooneenheid beschikbaar is voor logeer- en crisisopvang. In de directe omgeving van de Koppels vind je een winkelcentrum, een fysiotherapeut, een huisarts en diverse andere voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad en een recreatiegebied. Ons doel is bewoners zo zelfstandig mogelijk te laten wonen. Daarbij krijgen zij de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben.

Jouw rol

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van de zorg voor onze bewoners. Dit geldt ook voor het financiële resultaat van je locatie. Je ondersteunt op een coachende manier de besluitvaardigheid van de teams, maar je bent ook in staat zelf knopen door te hakken. Bij de Koppels werken ongeveer 60 werknemers in diverse functies zoals (senior) begeleider, zorgassistent en huishoudelijk medewerker.

Je zorgt ervoor dat je team SMART doelen formuleert en deze borgt. Daarbij is het hoofddoel de hoogste kwaliteit van zorg te realiseren voor de bewoners. Het is belangrijk dat je de talenten van je team weet in te zetten. Hiermee verhoog je het werkplezier. Jij communiceert op een gelijkwaardige manier en moedigt een open werksfeer aan. Bij InteraktContour sturen we op een goede balans in tevreden bewoners, boeiend werk voor medewerkers, tevreden stakeholders en de financiën op orde. Technologie en e-health worden steeds meer voorliggend aan de zorg.

Wat wij bieden
 • jaarcontract voor 32-36 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.766,- tot maximaal €4.082,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • volgend jaar juni een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • je hebt een afgeronde hbo-opleiding, zoals Social Work, Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, aangevuld met een managementopleiding
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • je bent een stevige persoonlijkheid door je opgedane levenservaringen, geduld en vasthoudendheid
 • verpleegkundige kennis is een pré
 • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe teamleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 14 augustus 2020.

Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Richard Zandberg, teamadviseur via telefoonnummer 06-30430912.

Meer informatie over locatie bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op het bestuursbureau in Nunspeet. Uiteraard met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 29-07-2020
Reageer voor 14-08-2020
Nummer 54037

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour