Teamleider Kind en Jeugd
Baalderborg Groep

Bij de Baalderborg Groep, binnen de Divisie Sociaal Domein zijn wij op zoek naar 2

Teamleiders Kind & Jeugd
32 uur – 36 uur

Wat ga je doen?
Het verder professionaliseren en positioneren van Kind & Jeugd is één van de speerpunten van de Baalderborg Groep. De doorontwikkeling van onze professionals staat daarbij hoog op de agenda. Dit doen we vanuit onze integrale visie op Kind & Jeugd: 1 kind -> 1 plan. Om dat te realiseren zetten we onder meer nieuwe rollen in zoals de Gezinscoach, de cliëntadviseur Kind & Jeugd en de Planner Kind & Jeugd. Een visie en missie die nog volop in ontwikkeling is waarbij je als teamleider een sleutelrol hebt en waarin het jouw uitdaging is om kwaliteit van zorg, talent en de cliëntvraag optimaal op elkaar af te stemmen. Hoe mooi is het om daar onderdeel van uit te gaan maken en daarin de rol van aanjager te hebben! Als Baalderborg Groep zijn we een nieuwe weg ingeslagen waarvan we samen met jou de ideale route gaan bepalen. Heel ambitieus! Daar zijn we ons van bewust. Daarom zoeken we 2 teamleiders die samen met de divisiemanager deze visie helpen te realiseren.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde HBO – opleiding bij voorkeur aangevuld met een HBO – managementopleiding. Belangrijker dan leidinggevende ervaring voor ons is dat het je passie en ambitie is om medewerkers en teams aan je te binden en verder te ontwikkelen. Leiding geven heb je gewoon in de vingers. Enthousiasme, daadkracht en een gezonde dosis positieve energie is wat jou kenmerkt.

Wat hebben wij jou te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 4.211,00 op basis van 36 uur. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen. We investeren in leiderschapstrainingen en teamcoaching. Hiermee faciliteren we je in je rol als leidinggevende en de teams in de onderlinge samenwerking. Met als uiteindelijk doel een positief effect op de kwaliteit van zorg.

Wat je verder moet weten.
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Hoe ziet de procedure eruit?
Maandag 8 en dinsdag 9 november houden we vrij om met jou in gesprek te gaan.
Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Wil jij je visie op leiderschap met ons delen, reageren dan vóór 5 november a.s. via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij. We ontvangen graag jouw CV en zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie. Wanneer je hiervoor een andere vorm wilt kiezen dan een brief zoals een videoboodschap, dan staan wij daar absoluut open voor! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rian Koekkoek, Divisiemanager Sociaal Domein, te bereiken via het telefoonnummer 06-50000788 of kijk op onze site.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rian Koekkoek, Divisiemanager Sociaal Domein: 06-50000788
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 13-10-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 05-11-2021
Nummer 71855
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep