Teamleider medisch secretariaat m/v
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een 

       Teamleider medisch secretariaat m/v 

32 uren per week

Roessingh werkt aan een toekomstbestendig medisch secretariaat. De invoering van het Revalidatie- Elektronisch Patiënten Dossier (R-EPD) vormde een impuls om de kwaliteit van zorg en zorgverlening te verbeteren. Concrete doelstelling hierbij was de harmonisatie van werkwijzen en zorgprocessen.

In dit kader is gestart met een ontwikkeltraject medisch secretariaat, de beschrijving van de processen in een procedureboek en de herinrichting van het medisch secretariaat. Het medisch secretariaat is opgedeeld en gedecentraliseerd naar drie sectoren. Daarnaast is sprake van toenemende digitalisering.

Dit betekent veel verandering binnen het medisch secretariaat. Om de ingezette verandering verder door te voeren en te borgen zijn wij op zoek naar een teamleider die hier invulling aan geeft.

 

Functie

Deze functie brengt de volgende werkzaamheden met zich mee:

 • Verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling naar een toekomstbestendig secretariaat;
 • Geeft leiding aan de medische secretariaten binnen de drie verschillende sectoren (teamsecretariaten);
 • Verantwoordelijk voor het optimaal inrichten van de administratieve processen/procedures binnen het medisch secretariaat en levert een bijdrage aan het opstellen van procedures van afdelingen die raakvlakken hebben met het medisch secretariaat;
 • Gericht op het tot stand brengen en houden van een goede schakel tussen medisch secretariaat, patiënten, sectormanagement, artsen en behandelaren;
 • Opstellen van een jaarplan inclusief de daarbij horende begroting en verantwoordelijk binnen het vastgesteld jaarbudget te opereren.

                                      

Functie eisen

Voor deze functie vragen we dat je beschikt over:

 • Relevante HBO-opleiding, aangevuld met een managementopleiding, kennis en ervaring met verandermanagement bij voorkeur binnen de zorg;
 • Meerdere jaren ervaring in leidinggeven binnen een complexe, professionele organisatie;
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid;
 • Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, uitstekende sociale vaardigheden;
 • Initiatiefrijk;
 • Communicatief;
 • Invoelend, tactvol;
 • Anderen kunnen motiveren en stimuleren;

Inschaling

Je ontvangt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van drie jaar. Het betreft een zelfstandige functie binnen de instelling waar wordt gestreefd op een klantgerichte en professionele wijze diensten te leveren. Salariëring is overeenkomstig de zwaarte van de functie. Definitieve inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Op de arbeidsovereenkomst zijn de arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen van toepassing.

Bijzonderheden

Gezien je positie binnen de organisatie is voor het beoordelen van de kandidaten naast een selectiecommissie een benoemingsadviescommissie benoemd. De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 2 mei 2019. 

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij dhr. Peter. Bosma, Hoofd Service Bedrijf a.i. telefoon (053) 4875249.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 11-04-2019
Reageer voor 23-04-2019
Nummer 45085
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Het Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie