Teamleider
Zekere Basis

Functieomschrijving

Als teamleider binnen de Zekere Basis geef jij leiding aan onze teams. Je geeft leiding aan twee zorgteams en werk je hierin nauw samen met de gedragswetenschappers, onder aansturing van de manager Zorg. Met het team werk je samen aan het teamjaarplan en het succesvol behalen van de doelen hieruit. Je ziet toe op de naleving van (personeels)beleid, je bewaakt de personele bezetting en vertaal je beleid naar jaarplannen en doelen voor de teams. 

 

De functie is in sterke mate zelfstandig, maar je houdt intensief verbinding met de overige teamleiders en de manager Zorg.  De Zekere Basis is sterk in ontwikkeling en daar kunnen we jouw analytische, communicatieve en leidinggevende vaardigheden goed bij gebruiken. Je krijgt energie van het sturen en coachen van medewerkers in hun werk om zo de zorginhoudelijke en personele doelstellingen binnen jouw teams te halen. 

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde zorginhoudelijke HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met managementtechnieken; 

- Je hebt leidinggevende ervaring;

- Je hebt een resultaatgerichte stijl van werken, bent stressbestendig en analytisch ingesteld.

- Je bezit communicatieve vaardigheden waarmee jij de verbinding weet te maken met de mensen om je heen

 

Inschaling

Je krijgt eerst een jaarcontract aangeboden, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Teamleider Gehandicaptenzorg is ingeschaald op FWG 55. 

Bijzonderheden

De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gebleken geschiktheid gaan wij eerst in gesprek met onze interne kandidaten. 

VOG

De Zekere Basis is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. 

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Zekere Basis
Locatie Noorderhagen
Postcode 7511 EL
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Teamhoofd
Publicatiedatum 09-06-2022
Ingangsdatum 09-06-2022
Reageer voor 31-07-2022
Nummer 111503
Doorsturen Bekijk PDF

Zekere Basis

Stichting Zekere Basis begeleidt jongeren tussen de 16 en 27 jaar, veelal licht verstandelijk beperkt met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek, naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Het wonen vindt plaats op drie verschillende locaties in Enschede met alle drie hun eigen kenmerken en intensiteit van begeleiden. Daarnaast zijn er cliënten die ambulant worden begeleid.

We richten we ons op het aanleren van vaardigheden en het vergroten van mogelijkheden die de jongeren in staat stellen zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Daarbij kijken we samen met hen naar hun individuele wensen, verwachtingen en talenten. Dat doen we met een betrokken, enthousiast en professioneel team.

Meer over Zekere Basis