Teamleider Services en Facilitair Pluryn
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Binnen een afdeling die in ontwikkeling is, ga jij de uitdaging aan om Services en Facilitair op de kaart te zetten. Samen met het team ga je voor optimalisering van de processen en het leveren van top kwaliteit. Dit alles in het belang van onze cliënten en om onze collega’s zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en ontzorgen. Samen voor de beste zorg!

Wat mag je doen?

 • Als teamleider ben je de spin in het web van de afdeling Services en Facilitair. Een afwisselende functie waarin je enerzijds zorgt dat alles binnen de afdeling op rolletjes loopt en anderzijds zorgt voor de verdere ontwikkeling van de afdeling. Zo zorg jij voor verbinding tussen de verschillende werkvelden van de zorg, services en facilitair en vastgoed. 
 • Om de zorglocaties van Pluryn optimaal te ontzorgen, is nauwe samenwerking en verbinding leggen erg belangrijk. Hiervoor ga je onder andere aan de slag met het opzetten van een facilitair servicepunt.
 • Je geeft sturing aan de facilitaire adviseurs, de receptionistes van het hoofdkantoor en de medewerkers van het facilitaire servicepunt. De technische medewerkers op onze locaties vallen hiërarchisch ook onder jouw verantwoordelijkheid. In totaal 25 medewerkers.
 • Jouw medewerkers houden zich o.a. bezig met de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken op de Pluryn locaties in het land, zoals het bemannen van de receptie, ontvangst, opslag en distributie van goederen, schoonmaak van uiteenlopende (zorg) locaties en klein technisch (terrein-) onderhoud.
 • Door de teamleden te coachen en begeleiden maak je hen verantwoordelijk voor het optimaal leveren van diensten volgens de afgesproken SLA’s.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, kosten en klanttevredenheid en geeft leiding aan het team. Je staat open voor verandering, geeft duidelijk grenzen aan en weet koers te bepalen.
 • Ook de BHV organisatie voor het hoofdkantoor valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een HBO opleiding Facility Management of Hogere Hotelschool afgerond en minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie. Daarbij heb je een BHV diploma.
 • Ervaring binnen een zorginstelling is een grote pré;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, die mensen voor zich weet te winnen door goed te luisteren en actief de samenwerking en verbinding (multidisciplinair) te zoeken;
 • Je kijkt graag verder dan je eigen vakgebied. Hierdoor heb je binnen de gehele organisatie contacten;
 • Je hebt een pragmatische, proactieve houding, bent besluitvaardig en goed in staat je stakeholders uit te dagen;
 • Prioriteiten stellen ten aanzien van de benodigde werkzaamheden kost jou geen enkele moeite en je weet op alle verschillende niveaus te handelen (operationeel, tactisch en strategisch);
 • Je houdt van beweging en actie in je werk. Je komt goed tot je recht in een omgeving waarbij de werkdruk hoog is en de uitdagingen vaak complex;
 • Jouw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je kunt ze inzetten op alle niveaus.

Doelgroep en locatie

Directoraat Vastgoed en Facilitair draagt zorg voor de huisvesting van de cliënten en medewerkers van Pluryn. Hier ligt de verantwoordelijkheid voor de vastgoedstrategie, het portefeuillemanagement, de daaruit volgende projecten en operationeel onderhoud en beheer van het vastgoed. Het Directoraat bestaat uit het team Services en Facilitair, Onderhoud en Beheer, Advies en Ontwikkeling en Inkoop. Samen hebben zij als doel de medewerkers in het primaire proces te ontzorgen bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden, hen een fijne, goed uitgeruste werkplek te bieden en de cliënten een fijn thuis.

De Teamleider Services en Facilitair heeft als standplaats het hoofdkantoor van Pluryn in Nijmegen. Je bezoekt de Pluryn locaties in het land en daarnaast bieden we ook de mogelijkheid deels thuis te werken. 
Het team heeft een formatiegrootte van 31 FTE, waarvan 23 FTE ook functioneel worden aangestuurd door de Teamleider Onderhoud en Beheer, met wie je nauw samenwerkt. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Het gaat om een fulltime dienstverband, voor 36 uur per week;
 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Een beloning die past bij de zwaarte van de functie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van opleiding en werkervaring word je ingeschaald in functiegroep 60 met een salaris tussen €3.289,- en €4.799,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een eindejaarsuitkering, PBL uren (extra vrije tijd) en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
 • Ook bieden we een flexibel meerkeuzesysteem. Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Meer weten?

 • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ingrid van den Boezem-Lucas, Teamleider onderhoud en beheer Vastgoed, via 06-22389255.
 • Andere vragen? Stuur een Whatsapp of bel naar Stefanie Arts, recruiter, via 06-18211606.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

 • Als je past op deze vacature nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek.
 • Een assessment kan onderdeel uit van de procedure.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

We verspreiden deze vacature tegelijk intern en extern. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Manager Facilitaire dienst
Teamhoofd
Publicatiedatum 16-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 16-12-2021
Nummer 73776
Doorsturen Bekijk PDF