Teamleider verpleging M/V
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Voor onze kliniek volwassenen zijn wij op zoek naar een

Teamleider verpleging    M/V

Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week

Op de drie afdelingen van onze kliniek behandelen wij patiënten met verschillende aandoeningen. De aansturing van de klinische afdelingen en de polikliniek is in handen van vier teamleiders. Deze vacature is gericht op de afdeling dwarslaesie (afdeling 1). De verpleegafdelingen vallen organisatorisch onder een sector. Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, voedingsassistenten, afdelingsassistenten, de afdelingssecretaresse en de pool verpleging en –voedingsassistenten.

Werkzaamheden

Je geeft leiding aan circa 35 medewerkers van de afdeling dwarslaesie, gericht op de dagelijkse gang van zaken op de korte- en middellange termijn. Je beheert het budget voor formatie, materialen en overige kosten die gepaard gaan met het functioneren van de verpleegafdelingen. Je bespreekt nieuw verpleegkundig beleid met de bedrijfskundig- en medisch manager, werkt vastgesteld beleid uit voor de eigen afdelingen en bent verantwoordelijk voor de implementatie ervan. Daarnaast ben je integraal verantwoordelijk voor het primaire verpleegkundig proces, met name de beroepsontwikkeling, kwaliteitsbewaking en beheersing, kwaliteitsbevordering en protocolontwikkeling. Verder neem je deel aan projecten en commissies, zoals de geneesmiddelencommissie, commissie basis medische zorg en infectiepreventiecommissie. Tot slot zorg je voor een optimale communicatie tussen de medewerkers van de verpleegafdeling, de disciplines en de bedrijfskundig manager.

Wij vragen

Je beschikt over een afgeronde HBO-V opleiding, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding. Enkele jaren ervaring als leidinggevende is een pré. Je beschikt over uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden en werkt gemakkelijk met anderen samen. Daarnaast ben je daadkrachtig, doortastend, oplossingsgericht en neem je graag het initiatief. Je weet andere mensen te stimuleren en motiveren en kan op verschillende niveaus communiceren.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 55. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO-ziekenhuizen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij mevrouw C. Abbink teamleider afdeling 1, te bereiken via 053-487 53 43 en de heer P. Theeuwen, manager bedrijfsvoering, bereikbaar op 06-51680818
Functie(s) Manager overig midden kader
Verpleegkundige
Publicatiedatum 18-02-2021
Reageer voor 09-03-2021
Nummer 57790
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie