Teamleider
Viattence

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Teamleider bij een vooruitstrevende organisatie in de ouderenzorg. De eerdere gespreksronde leidde nog niet tot onze nieuwe Teamleider, we verlengen daarom de sluitingstermijn met 2 weken.

Viattence biedt warme en liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in de gemeenten Epe, Heerde, Vaassen en Wezep. Dit doen wij door de Mens te Zien. Wij stellen het levensverhaal van onze bewoners centraal bij onze zorg en ondersteuning.

Onze (zorg)medewerkers staan het dichtste bij onze bewoners en cliënten en wij geloven dat zij daardoor het beste weten hoe de zorg ingericht zou moeten worden. Daarom werken wij door middel van Zelforganiserende teams binnen de verschillende gemeenten die wij duiden als Dorpskernen. Deze zelforganiserende teams kunnen niet bestaan zonder Dienend leiderschap en de structuur van een Netwerkorganisatie.

De mens zien!
Dat is jouw drive om je team en alle betrokkenen in de dorpskern optimaal te laten samenwerken. Vanuit één doel: Het faciliteren van teams om van iedere dag een waardevolle dag te maken voor de bewoners op de locaties Turfhorst, Weidebeek en Veldheem in Wezep!
Er worden voorbereidingen getroffen voor een mogelijk nieuwe locatie in Wezep. En mede daardoor is het leiderschap ondergebracht bij twee teamleiders. Ons zorgconcept vraagt om daadkracht. Heb jij het lef en leiderschap om de locaties binnen jouw dorpskern naar het volgende niveau te brengen?
Durf jij jouw mensgerichtheid, verbindend vermogen, creativiteit en positiviteit te laten zien bij ons in de ouderenzorg? Ben jij degene die deze prachtige medewerkers met passie voor hun bewoners verder kan helpen naar continu verbeteren? Grijp dan nu je kans en solliciteer!

Hoe kan jouw dag eruit zien?
Geen dag is hetzelfde, je hebt een rol waarbinnen veel vrijheid is om invulling te geven aan wat jij vindt dat nodig is voor de dorpskern. Je zou de dag kunnen beginnen met een ontmoeting op de woongroepen op een van de drie locaties. Daarna begeleid je een kernteamoverleg waaraan zorgmedewerkers, zorg- en behandelprofessionals, arts en bedrijfsvoeringscollega’s deelnemen. Een overleg waarin de teams verbeteringen bespreken, monitoren en tot resultaat brengen. Met jouw verfrissende aanpak ben jij als inspirerend leider van jouw dorpskern een voorbeeld voor je teamleden. Je blijft dicht bij je unieke zelf, stelt vragen en blijft aandachtig luisteren om zo te verbinden. Je brengt samenwerking tot stand om processen te verbeteren en resultaten te boeken. Je herkent de unieke kwaliteiten in je collega’s en naasten van bewoners en stimuleert hen onze cliënten de zorg en ondersteuning te bieden die zij nodig hebben.
Je kunt je vanuit positiviteit verantwoorden op kwaliteitsindicatoren, budget en inzet in uren. Je zet acties uit die nodig zijn. In het inrichtingsoverleg bespreek je met collega teamleiders, managers en adviseurs het strategisch beleid en hoe we dit beleid vertalen naar werkprocessen. Je haalt hier tevens agendapunten voor je eigen dorpskernoverleggen op. Je bespreekt lopende projecten van jouw dorpskern met deskundige collega's en neemt ook hier agendapunten mee voor je dorpskernoverleg. Terug op de woonzorglocatie bespreek je samen met de coaches van de teams de stand van zaken en de resultaten van de uitgezette acties. Zomaar een dag; vol strategie, leiderschap, verbinding en oprechte betrokkenheid.

Functie eisen

Wat vragen wij?


• Een afgeronde opleiding op HBO-niveau en relevante zorg- en managementervaring.
• Ervaring met het aansturen, motiveren van sleutelfiguren en coachen van grotere zelfstandige teams, ervaring met veranderprocessen is een pré.
• Je bent een verbinder, stimuleert tot samenwerken en kan vooral heel goed luisteren.
• Je hebt empathisch vermogen en maakt zaken bespreekbaar om ze op orde te krijgen.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Vrijdenken, durf en originaliteit en een proactieve houding.
• Snel schakelen en uitstekend in het bepalen van prioriteiten.
• In verband met aankomend bouwproject is ervaring in deze een pré.

Inschaling

Wat bieden wij?


• Een leidinggevende functie bij één van de koplopers in de ouderenzorg waar geen dag hetzelfde is.
• Een organisatie waarin teamwork en samenwerking centraal staat en ieders kwaliteiten gezien worden. Wij zien de mens!
• Een dienstverband van 28-32 uur per week voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
• Een marktconform salaris in FWG 60 van de CAO VVT (max. € 4583,- o.b.v. een fulltime dienstverband) en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Meer informatie en solliciteren.

Op woensdagmiddag 23 september organiseren wij vanaf 17.00 uur een "Meet & Greet" op de Samenhof adres Rozenbottel 1 in Wezep, waarbij je alvast kennis kan maken met locatie Weidebeek, onze zorgvisie en onze medewerkers. Wil je ons ontmoeten, meer weten over hoe wij werken of heb je vragen over de functie? Kom dan langs!
Vanwege de corona maatregelen vragen we je om je van te voren aan te melden bij onze collega’s van Via Service tel. 06-48284322. Je kan bellen of appen.

Voor meer informatie over de functie en Viattence kun je ook telefonisch contact opnemen met Isabelle van Wijk, Manager Zorg, tel. 06-36 39 48 37.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Gertine Brummel, tel. 06-38294893.
Weet je nu al dat je wilt solliciteren? Dan ontvangen wij je CV en je motivatie graag. Solliciteren kun je tot en met uiterlijk donderdag 24 september a.s. via onderstaande button.
Ook willen we je dan nu alvast vragen om in je agenda rekening te houden met een gespreksronde op dinsdag 29 september a.s.. Bij een wederzijds geslaagd gesprek plannen we een vervolggesprek voor de ochtend van woensdag 30 september a.s., fijn als je die ook vrij kunt houden.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Manager zorggebonden hoger kader
Publicatiedatum 14-09-2020
Reageer voor 25-09-2020
Ingangsdatum 01-11-2020
Nummer 54284
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence