Teamleiders
Roessingh, centrum voor revalidatie

Help jij Roessingh met jouw bedrijfskundig inzicht en aandacht voor medewerkers op weg naar het 100-jarig jubileum? Om goed in te kunnen spelen op de zich snel opvolgende ontwikkelingen in de zorg zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste

Teamleiders

(32 uur per week)

Wat ga je doen?

Je bent als teamleider werkzaam binnen één van de sectoren dwarslaesie, orthopedie en pijn, neurologie of kinderen. Afhankelijk van jouw interesse, kennis en achtergrond word jij teamleider van een behandel-, verpleeg- of zorg-ondersteunend team, bestaande uit zo’n 40 medewerkers.

Als teamleider ben jij dé schakel tussen het sectormanagement en de medewerkers. Jij regelt alles voor en binnen jouw team; van het ontwikkelen en implementeren van beleid, het opstellen van de begroting tot het leidinggeven aan je teamleden. Je werkt nauw samen met het sectormanagement en je collega-teamleiders. Kortom; een functie waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt.

Wie ben jij?

Wij zoeken daadkrachtige en enthousiaste collega’s, met (minimaal) hbo-werk- en -denkniveau, die de ambitie hebben om zich verder te willen ontwikkelen tot leidinggevende. Leidinggevende ervaring en/of een afgeronde managementopleiding zijn een pré. Vanzelfsprekend ben jij een echte teamplayer en streef jij naar het best mogelijke resultaat voor onze patiënten, medewerkers én organisatie. Je neemt graag het voortouw, zonder dat je anderen ruimte ontneemt. Je gaat graag de dialoog aan en neemt besluiten op basis van feiten en waarnemingen, ook al zijn die niet altijd populair.

Je krijgt van ons

Wij bieden je een mooie kans om je verder te ontwikkelen en je ambities te verwezenlijken. Je wordt gedurende twee jaar goed opgeleid en gecoacht. Na een jaar evalueren we de functie en doen we dat ook samen met jou.

De vacature is in beginsel voor 32 uur. Bij uitzondering is vanaf 28 uur verdeeld over 4 werkdagen bespreekbaar.

Inschaling vindt, afhankelijk van je ervaring, indicatief plaats in functiegroep 60 (minimaal € 3.389,- en maximaal € 4.964,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). De overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Ziekenhuizen.

Zet jij de stap?

Ben jij enthousiast geworden? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Solliciteer uiterlijk 30 maart via Zorgselect. Wil jij eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Nel Nienhuis via 053 487 55 23 of Peter Bosma via 053 487 58 85, bedrijfskundig managers. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 12 april a.s.

Een assessment maakt onderdeel uit van de deze procedure.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nel Nienhuis via 053 487 55 23 of Peter Bosma via 053 487 58 85, bedrijfskundig managers
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 117865
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie