Teammanager Almelo
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Als Teammanager krijg je energie van het op inspirerende wijze leiding geven aan medewerkers die werken met jeugdigen met een complexe hulpvraag binnen de locatie Almelo. 

Wat mag je doen?

Je hebt een actieve en ondernemende rol in het uitdragen van de visie, cultuur en het organisatiebeleid binnen Pluryn Almelo. Je draagt zorg voor een goede samenwerking met collega’s van o.a. behandeling en de andere onderdelen binnen en buiten de organisatie. Je bent in staat via je netwerk (nieuwe) relaties aan te boren/ uit te bouwen. Binnen jouw cluster ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de uitvoering van het primaire proces. Als clusterleider draag  je zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en weet je de  koppeling te maken tussen inzet van beleid en het budget. Bedrijfsvoering is je zeker niet vreemd. Vanzelfsprekend werk je duaal samen met gedragswetenschappers en leg je verantwoording af aan de Directeur Bedrijfsvoering van de RVE. Je denkt en beweegt mee met ontwikkelingen, zowel intern als extern. 

We verwachten dat je in eerste instantie aansturing zal geven aan drie verschillende teams (ziektevervanging). Daarnaast zal je de collega-leidinggevenden ondersteunen bij het opzetten en uitbreiden van diverse projecten. Ook zal je meedraaien in de bereikbaarheidsdienst van de locatie Almelo.

 

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over minimaal hbo- werk en denk niveau, in ieder geval met een afgeronde managementopleiding op hbo niveau. Ook heb je minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een managementfunctie en leidinggeven aan teams.
 • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van jeugdzorg, transitie en transformatie.
 • Ondernemen zit je in het bloed, je denkt buiten de kaders en stuurt op resultaat. Vervolgens faciliteer en coach je medewerkers, waardoor zij zelf verantwoordelijkheid nemen.
 • Je kunt samenwerken en weet anderen te motiveren om deel te nemen. Uitgangspunt hierbij is dat wij de cliënt optimaal ondersteunen.
 • Wij zoeken een collega die empathisch en zelfstandig is en het lef heeft om feedback te geven en besluiten te nemen waar nodig. Ook ben je doortastend als het gaat om kritieke situaties.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met leiding geven aan medewerkers in een dynamisch cluster met zeer complexe zorg.
 • Je weet wat je medewerkers nodig hebben. Binden & boeien van medewerkers is een van de belangrijkste speerpunten.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om rationeel besluiten te nemen en kent een goede werk/privé balans.
 • Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs en auto.

Doelgroep en locatie

Pluryn Almelo biedt specialistische zorg en behandeling aan normaalbegaafde kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar met complexe problemen. Dit doen we waar mogelijk via hulp bij hun familie thuis, op school en/of in de wijk. Zorg is nu eenmaal het meest effectief als het aansluit bij het gewone leven. Als het niet anders kan, komt 24-uurszorg bij onze voorzieningen in beeld. We hebben kennis van intensieve behandelingen, wonen en opgroeien, onderwijs en arbeidstoeleiding. Ook werken we nauw samen met lokale, provinciale en landelijke kennisinstellingen. Hierdoor zijn we in staat integrale oplossingen te bieden en kunnen we inspelen op individuele behoeften en mogelijkheden. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een boeiende en afwisselende baan waarin je (binnen kaders) zelfstandig werkt, maar ook samenwerkt met anderen in een lerende omgeving.
 • Het gaat om een dienstverband, van 32-36 uur per week. Deze functie is binnen de cao Jeugdzorg ingeschaald in schaal 11 (maximaal € 4.896,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring).
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao.
 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Hoe daarna? Daar speel jij zelf een belangrijke rol in.

Meer weten?

 • Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Antonio Bonetta, Directeur Bedrijfsvoering, op 06-13717300. 
 • Andere vragen? Neem contact op met Andrea de Heer, recruiter, via WhatsApp of een belletje via 06-37374280

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!?? 
Upload jouw CV en motivatie via de knop ‘solliciteren’ en wij nemen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling. 

De vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat gevonden hebben. 

 

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/teammanager-almelo
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 15-10-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 15-10-2021
Nummer 71949
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn