Teammanager
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Voor onze locatie woonzorgcentrum en verpleeghuis Debbeshoek zijn wij op zoek naar een teammanager. Is het jouw kracht om te zorgen dat de continuïteit, kwaliteit en ontwikkeling van de zorg- en dienstverlening voor onze locatie Debbeshoek gewaarborgd is en blijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Midden in Ulft ligt woonzorgcentrum en verpleeghuis Debbeshoek. Een locatie die zich typeert door de ongedwongen, huiselijke en gemoedelijke sfeer. Hier bieden we onze cliënten precies de zorg die ze nodig hebben. Dat kan verpleeghuiszorg (zowel somatisch als psychogeriatrisch) zijn, of verzorgingshuiszorg, maar ook dagbehandeling of thuiszorg. Daarnaast heeft Debbeshoek een functie als wijksteunpunt. Met een grand café en een verscheidenheid aan zorg en activiteiten die we binnen deze locatie bieden, vervult het een belangrijke plaats in het dorp.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een teammanager. Je stuurt als teammanager 3 teams aan waar cliënten wonen met een somatische zorgvraag (huurders, ZZP 4 en 6). Locatie Debbeshoek heeft voornemens om na de zomervakantie te starten met VPT (volledig pakket thuis) voor de aanleunwoningen. In de rol van teammanager zorg je ervoor dat de zorg- en dienstverlening beantwoordt aan de huidige en toekomstige wensen en behoeften van cliënten. Daarnaast ben je als teammanager de verbinder en facilitator voor de teams. Dit alles samen, kwaliteit van zorg, personeel en financiën, vormen de basis in je werk. Je zorgt ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald. Uiteraard draag je hierbij ook zorg voor een goede, heldere communicatie. 

Functie eisen

Zo ben jij

Je hebt een opleiding op HBO- niveau en ruime zorg- en managementervaring. Je bent een energieke, enthousiaste teammanager die beschikt over tact en ondernemerschap. Daarnaast weet je verbindingen te leggen en kun je medewerkers motiveren, stimuleren en coachen in de dynamiek van de veranderende gezondheidszorg. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn goed, evenals je analytisch vermogen en je organisatorische kwaliteiten. 

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we 3 keer op rij uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever van Gelderland. Als teammanager kun jij bij Azora rekenen op:
• Direct een vast contract.
• Een brutomaandsalaris in FWG 55 conform cao VVT (max. € 4.161,92 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). 
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons. 
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’. 
• 8,33% eindejaarsuitkering.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via o.a. het digitale Azora Leerplein.
• Een reiskostenvergoeding.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld. 
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan: Jelle Hoogeveen, regiomanager, telefoonnummer 0315-681849

Solliciteren graag via de vacature op onze website: https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/teammanager/ 

Type Vacature
Intern nummer 20200167
Organisatie Azora
Locatie Azora, Zorgcentrum en Verpleeghuis Debbeshoek
Postcode 7071 XL
Stad Ulft
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Teamhoofd
Publicatiedatum 22-06-2020
Reageer voor 18-07-2020
Ingangsdatum 01-08-2020
Nummer 53475

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora