Teammanager Curatieve Zorg
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

VACATURE  

TEAMMANAGER CURATIEVE ZORG

32-36 uur per week (88,89-100%) – uren in overleg

Wie zijn wij?
Het Circuit Curatieve Zorg (CCZ) is onderdeel van Mediant GGZ. Mediant is een  organisatie, waar een informele cultuur heerst. Wij zijn dan ook gewend om elkaar, tot op het hoogste niveau, met ‘je’ aan te spreken.
Wij zijn een lijnorganisatie, waarin wij op alle stuurlagen werken met duaal management. Bedrijfsvoering en behandelinhoud gaan hierdoor hand in hand.
Onze informele cultuur werkt in alles door. Zo werken wij snel en zijn onze lijnen intern kort. Een collega om mee te sparren is zo gevonden en beslissingen die in de lijn worden genomen, zijn ook snel gecommuniceerd.
Daarnaast zijn wij open en nuchter, met een ‘hands-on’ mentaliteit, waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg! 

Wat doen we binnen het CCZ?
Het CCZ bestaat uit verschillende teams: Stemming en Angst + Bipolair, Psychotrauma, BalanZ Centrum voor eetstoornissen en het Centrum voor ontwikkelingsstoornissen; allen gericht op planbare zorg en op relatief kortdurende op behandeling gerichte activiteiten. Het circuit is volledig poliklinisch en heeft dan ook zelf geen klinische voorziening. Er wordt zowel basis zorg als specialistische zorg geleverd op de verschillende locaties en bij de huisarts.
Het circuit groeit! Dat betekent dat we volop in beweging zijn. We kijken creatief en kritisch naar onze bedrijfsprocessen, invulling van behandelaanbod en samenstellingen van teams en functies. Dit vraagt veel aan flexibiliteit van jou als manager, je moet snel kunnen schakelen en anticiperen op kansen die zich voordoen. Dit betekent ook dat niet alles vast staat en er dus nog veel ruimte is om samen het circuit verder vorm te geven en uit te bouwen.
Hierin vragen wij een actieve bijdrage van onze nieuwe collega om samen te bouwen aan het CCZ!

Functie eisen

Hoe zien wij deze actieve bijdrage?
Wij zien graag dat onze managers proactief samenwerken en bruggenbouwers zijn. Het managementteam van CCZ is relatief klein, maar er wordt veel werk verzet. Dat kan alleen door goed samen te werken en je als team verantwoordelijk te voelen voor het resultaat.
Daarbij is het tonen van lef en het creatief kunnen bedenken van oplossingen cruciaal.
Als mens ben je open en positief kritisch. Je gaat niets uit de weg, durft mensen aan te spreken en denkt vooral in kansen en mogelijkheden.
Vanzelfsprekend beschik je over een (post)HBO management of bedrijfskunde opleiding en heb je een aantal jaren relevante werkervaring.

Inschaling

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar voor 32 tot 36 uren per week. Het aantal uren kan in overleg worden vastgesteld. De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 60 met een minimum salaris van € 2.793 en een maximum salaris van € 4.355 bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wie kun je bellen als je meer wilt weten?
Jürgen Jolink, Manager Bedrijfsvoering CCZ, neemt de telefoon op. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06- 28828525. Hij vertelt je graag meer.

Vanaf 13 april a.s. is Jürgen afwezig en kun je contact opnemen met Karin Heijerman (teammanager CZ). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-34955619.

Wanneer je meer informatie wilt over de sollicitatieprocedure kun je bellen met de stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755560.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers kun je ook eens kijken op www.mediant.nl of www.youtube.com/mediantggz.

Wij kijken uit naar jou !

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven.

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0563 NZE/dsr-n
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jürgen Jolink (manager bedrijfsvoering), hij is bereikbaar op tel. nr. 06- 28828525. Vanaf 13 april a.s. kun je contact opnemen met Karin Heijerman (teammanager CZ).
Functie(s) Manager overig midden kader
Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 04-04-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 23-04-2019
Nummer 44929
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg