Teammanager Extramuraal
Hanzeheerd

Functieomschrijving

Wie is Hanzeheerd?

Hanzeheerd is een kleine zorgorganisatie bestaande uit Brinkhoven in Heerde en De Bongerd in Hattem. Zij biedt huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging aan ongeveer 140 bewoners. Ook wordt er thuiszorg geboden in de zorgwoningen bij beide locaties. In alle zorg- en dienstverlening die Hanzeheerd verleent, is het uitgangspunt dat  het welzijn en welbevinden van de bewoners/cliënten voorop staat. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, dit met respect voor persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Hanzeheerd is met zorgorganisatie IJsselheem een intensieve samenwerking aangegaan. IJsselheem is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen en heeft expertise in het grootschalig organiseren in combinatie met lokale uitvoering op locaties. Hanzeheerd en IJsselheem hebben samen de opgave om de beste zorg te geven aan kwetsbare ouderen in Hattem en Heerde.

 

Wat houdt de functie in?

Als teammanager ben jij verantwoordelijk voor de kwalitatief goede uitvoering van  het primaire proces binnen de extramurale zorg. Jij bent de schakel tussen de zorgmedewerkers en het management.

Je zorgt ervoor dat de medewerkers hun werk op de allerbeste manier kunnen doen zodat de cliënten van Hanzeheerd de beste zorg krijgen! Je geeft leiding aan de wijkverpleegkundigen, het extramurale team met verzorgenden, huishoudelijk medewerkers (WMO) en dagverzorging (WMO). Je geeft leiding aan  ongeveer 60 medewerkers en je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten.

Je werkt nauw samen met de andere teammanagers, met elkaar zorg je voor onderlinge samenhang in uitvoering van het beleid en stem je de communicatie naar de medewerkers af. . De teammanagers vallen hiërarchisch onder de manager Wonen, Welzijn & Zorg. Naast het faciliteren van de zorgmedewerkers ben je  verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, het beheren van de budgetten, het realiseren van gemaakte productieafspraken en samen met het planbureau ook verantwoordelijk voor de inzet en formatie van de teams die onder jouw leiding vallen. Ook  het uitvoeren van het verzuimbeleid en de functioneringscyclus hoort tot je vast taken. Tot slot zijn er in de dynamische ontwikkelingen van Hanzeheerd altijd mooie projecten waar je aan zal deelnemen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Voor deze functie vragen wij een afgeronde hbo opleiding. Je bent zelfstandig maar géén einzelgänger. Je werkt hard en met hart voor de zorg. Uiteraard heb je ervaring in de zorg met voorkeur in de thuiszorg.  Flexibiliteit, resultaatgerichtheid en relativeringsvermogen zijn eigenschappen die bij jou passen, net als ondersteunend, klantgericht, stressbestendig en efficiënt. Je levert een bijdrage aan zorgvernieuwing en bent communicatief en representatief. Tevens heb je aantoonbare leidinggevende ervaring, je hebt aandacht voor medewerkers, brengt rust en overzicht en weet medewerkers te ontwikkelen. Je stijl van leidinggeven is coachend en motiverend met als doel het zelfstandig functioneren te vergroten en organisatiedoelen te halen.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Hanzeheerd biedt een leuke baan met ontwikkelingsmogelijkheden in een werkomgeving met ‘korte lijnen’ waarin snel kan worden ingespeeld op de ontwikkelingen.

Functie voor 32 uur per week. Ingeschaald in FWG55. Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar.  Pensioen bij Zorg en Welzijn en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden maken ook deel uit van het aanbod.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan zeker. Bij voorkeur zien wij jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail tegemoet via  vacatures@hanzeheerd.nl onder vermelding van het vacaturenummer 166.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen. Voor vragen kun je terecht bij Inge van Loo, Manager Wonen, Welzijn en Zorg Tel: 06-13208493.

De vacature sluit op 25 oktober 2020. De gesprekken zullen plaatsvinden op 27 en 28 oktober 2020.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)  vereist.

 

Type Vacature
Intern nummer 166
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd De Bongerd
Postcode 8051VL
Stad Hattem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) Staffunctionaris
Publicatiedatum 14-10-2020
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 25-10-2020
Nummer 55388
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd