Teammanager gehandicaptenzorg
Pluryn

Als teammanager (werkgebied Wijchen, Druten en Beuningen) werk je vanuit verbinding, houd je van dynamiek en schakel je gemakkelijk op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Wat doe je als teammanager?

Als teammanager stuur je verschillende locaties en teams aan, zowel die ambulante zorg als 24-uurszorg bieden. Je bent verantwoordelijk voor zorg die wordt uitgevoerd door ongeveer 50 medewerkers. Je bent integraal verantwoordelijk voor de vormgeving en uitvoering van het primaire proces, eventueel samen met een gedragswetenschapper. Als teammanager draag je zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en weet je succesvol de koppeling te maken tussen inzet van beleid en het beschikbare budget. Verder stimuleer jij open communicatie, proactieve samenwerking en ondernemerschap, waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Hierin herken jij jezelf als teammanager

  • Je hebt een afgeronde management opleiding op hbo-niveau en minimaal drie jaar relevante ervaring in het leiding geven;
  • Ervaring met cliënten met een lichamelijke beperking met somatische aandoeningen, NAH (niet aangeboren hersenletsel);
  • Ontwikkelingen op landelijk en gemeentelijk niveau weet je te vertalen naar een heldere koers binnen de primaire zorg;
  • Je bent enthousiast, advies- en besluitvaardig, doortastend en leergierig;
  • Je hebt een bedrijfskundige blik, financiële kennis en inzicht en kan deze in de praktijk toepassen en verder ontwikkelen.

Locatie en doelgroep

Locatie Nijmegen e.o. ondersteunt met name volwassen cliënten, in alle vormen: ambulant, langdurig wonen, behandeling en dagbesteding. Ons werkgebied strekt zich uit van Nijmegen naar Wijchen en Druten, tot in de regio Rivierenland. Cliënten hebben een lichamelijke beperking met somatische aandoeningen, ‘niet aangeboren hersenletsel’, een licht verstandelijke beperking en/of ASS. Het team bestaat uit zeven enthousiaste teammanagers.

Dit ontvang jij als teammanager

  • Extra vrije tijd om leuke dingen te doen (balansverlof);
  • Salaris conform cao gehandicaptenzorg functiegroep 60 tussen € 3.482,- en € 5.062,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede werksfeer met collega’s waar je blij van wordt;
  • Personeelsvoordelen (onder andere elektrische fiets, sporten, laptop).

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen?

Neem gerust contact op met Renate van de Water, recruiter, via 06-22746802 of via [email protected]

Een assessment is onderdeel van de procedure.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager
Zorgmanager
Publicatiedatum 14-04-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 14-04-2023
Nummer 120275

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn